Batranul care se impleticeste in baston, pe sosea, se numeste Virgil Caraicatean si are 57 de ani. Nu bautura il face sa nu se mai tina pe propriile picioare, ci boala de care sufera. Semiparalizat, i se face rau in fata Primariei. Cu mana pusa in piept, de durere, mai rezista doar 30 de secunde.

Apoi, se prabuseste. Cu ultimele puteri, incearca sa se tarasca din drum. E momentul in care o masina se indreapta spre el.

Daca pe dumneavoastra, cei de acasa, va cutremura imaginea batranului sprijinit in genunchi si-n palme, pe cei care vad totul cum se petrece sub ochii lor nu-i misca.

In loc sa opreasca, desi batranul se zbate pe asflat, primul sofer il ocoleste.  Crud e ca, exact cu aceeasi nepasare il trateaza si urmatorul. Lasat fara ajutor, omul cade ca mort.

SE SCURG 4 MINUTE

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De patru minute omul zace in drum. Apare si cel de-al treilea sofer. Incetineste, dar, exact cand ai spune ca exista o urma de omenie, cel de la volan pleaca, in momentul in care vede ca batranul misca. 

Nu se duce depare, ba chiar intoarce masina, dar nu ca sa dea o mana de ajutor, ci doar pentru ca gresise drumul.. In tot acest timp, alti doi soferi trec pe langa suferind, de parca astfel de scene ar vedea la tot pasul.

DUPA 7 MINUTE

Sapte minute si jumatate se scurg de cand omul e cazut. Scenariul care arata ca multi nu dau doi bani pe suferinta semenilor se repeta, cand bolnavul, a carei viata poate fi in pericol, e igonrat de un alt sofer si de aceasta femeie. 

In 11 minute si jumatate, 16 soferi si doi pietoni trec pe langa el. Dupa aproape 13 minute, apare un politist: „ Am oprit sa vad ce s-a intamplat. Persoana parea inconstienta, insa am scuturat-o si mi-a raspuns la intrebari.  Era pe burtra, cu capul intors intr-o parte”, a declarat  agent sef adjunct George Boagiu, politia Plenita.

Agentul il ajuta sa se ridice. Slabit, omul se prabuseste sub ochii lui, exact cand  si el da sa plece.  Din fericire, batranul a ajuns teafar acasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si