Incidentul dramatic ar fi avut loc în ultima zi din luna mai a acestui an. Ieșeanca în vârstă de 34 de ani s-ar fi năpustit asupra unui bătrân, om al străzii, care se afla în scaun cu rotile.

Citeste si: Haos pe aeroportul Otopeni, din cauza lipsei de personal. Anulări și întârzieri de zboruri: „Suntem la minus de 10 la sută”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceasta l-ar fi bătut crunt, apoi, fără să stea pe gânduri, ar fi furat de la victima 140 de lei, suma de bani pe care bărbatul îi strânsese din cerşit.

Ce spun oamenii legii din Iași despre incident

"Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie, de 34 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 31 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, prin exercitarea de acte de violență, aceasta i-ar fi sustras 140 de lei unui bărbat. La data de 7 iunie a.c., femeia bănuită de comiterea faptei a fost condusă la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. La data de 8 iunie a.c., femeia reținută va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cercetările sunt continuate",  au transmis poliţiştii din Iași.

Citeste si: VIDEO- România are a patra cea mai bună gastronomie din lume. Suntem depășiți doar de Italia, Grecia și Spania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si