Un batran internat in spital s-a sinucis dupa o certa in salon cu fiul sau. Politia Vaslui a deschis o ancheta

Politia Vaslui a declansat o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui dupa ce un pacient în varsta de 88 de ani a murit, aruncandu-se de la etajul I al pavilionului Sectiei Infectioase. Conducerea unitatii medicale sustine ca nu a existat niciun viciu de procedura în gestionarea cazului de catre personalul medical.

Author: A.S. joi 23 martie 2017 , 11:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, barbatul de 88 de ani a sarit în gol de la etajul intai al toaletei pavilionului Sectiei de Infectioase, iar din cauza leziunilor suferite la impactul

cu solul a murit.
Anterior gestului suicidal, batranul ar fi avut o discutie conflictuala cu fiul sau in salonul unde era internat de pe data de 18 martie, cu o infectie urinara.

Barbatul a mers apoi la baie, iar cand asistenta a intrat in salon pentru o testare antivirotica a constatat ca pacientul disparuse. Cadrul medical a inceput sa-l caute pe batran, acesta fiind gasit cazut pe beton, langa cladirea sectiei, in dreptul ferestrei de la toaleta. Asistenta a solicitat interventia echipajului specializat în resuscitari, însa barbatul nu a mai putut fi salvat.

”In urma verificarilor facute, am constatat ca nu a existat niciun viciu de procedura In gestionarea cazului de catre personalul medical. De aceea, nu am ce sa le reprosez medicului de garda, asistentei sau infirmierei. Pacientul nu a dat semne de agitatie psihomotorie anterior incidentului care sa impuna consult psihiatric”, a declarat, joi, pentru News.ro directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Politia Vaslui a declansat o ancheta în acest caz pentru a stabili in ce conditii s-a petrecut incidentul.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si