Un bebelus din Pitesti a asteptat trei ore dupa o ambulanta pentru a fi transportat de la un spital la altul

Un copil de un an si zece luni, ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitesti cu febra, a fost tinut aproape 3 ore pana cand o ambulanta a putut sa-l transporte la Spitalul Nicolae Balcescu, Sectia Boli Infectioase.

A.C., marți 21 iunie 2016 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma consultatiei, medicii au stabilit ca bebelusul trebuie trimis la Spitalul Balecescu, Sectia de Boli Infectioase. Doar ca acest lucru a avut loc abia dupa trei ore, din cauza ca nicio ambulanta nu era disponibila. In ciuda acestui lucru, purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca sanatatea copilului nu a fost pusa in pericol.

"Copilul în varsta de un an si 10 luni, din Pitesti, a ajuns la Urgenta Spitalului de Pediatrie azi dimineata, putin dupa ora 5. Avea febra. Dupa ce i-au fost recoltate analizele, medicul pediatru care l-a consultat a decis ca bebelusul sa fie transportat la Spitalul Nicolae Balcescu - Sectia Boli Infectioase. Copilul a fost diagnosticat cu gastroenterocolita. Echipajele de la ambulanta, fiind angrenate în alte urgente, nu au putut transporta copilul decat dupa aproximativ 3 ore. Fiind într-o unitate spitaliceasca, viata bebelusului nu a fost pusa în niciun pericol", a declarat Adina Enescu, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie Pitesti, potrivit Mediafax.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si