Este o provocare remarcabil de curajoasă pentru un sportiv care nu se poate baza pe toate simțurile sale, dar exact asta urmează să facă Thomas Seres când va intra într-o luptă de caritate luna viitoare.

Citește și: Femeia care s-a aflat în moarte clinică timp de 27 de minute a dezvăluit un amănunt șocant despre "lumea de dincolo". FOTO

Luptătorul de 23 de ani este înregistrat ca nevăzător și poate vedea doar la jumătate de metru în fața lui, din cauza glaucomului congenital sever.

Citește și: Fotomodelul cu cea mai ciudată fobie. "Am leșinat după 2 săptămâni în care nu am mers la toaletă"

Deficiența de vedere îl forțează să meargă cu bastonul de nevăzători pe stradă, potrivit Ladbible.com.

Cu toate acestea, el se aruncă cu totul în pregătirile pentru această luptă, afirmând că „înfrângerea nu este o opțiune”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Thomas Seres

Thomas Seres

„Sper să nu mă menajeze pentru că sunt orb”

Thomas Seres a spus pentru The Sun: „Întotdeauna mi-am dorit să boxez, dar nu am crezut că voi putea până nu m-am alăturat unei săli de box. Voi da tot ce pot în luptă – indiferent că pierd, câștig, sau va fi meci egal".

Citește și: Abonament la sală de la angajator? Cine poate beneficia de această facilitate

„Boxul este un sport de contact, în care sportivii stau destul de apropiați, așa că este în favoarea mea, dar o să mă chinui să văd unele dintre loviturile care vin”, a mărturisit boxerul.

Thomas, care locuiește în Barnsley, a reușit să obțină un certificat de box de nivelul doi, în ciuda problemelor sale de vedere, și vrea, de asemenea, să aibă parte de un meci adevărat, mai degrabă decât un fel de partidă amicală.

„Sper să nu mă menajeze pentru că sunt orb”, a spus el. „Va plăti dacă o face. Am un pumn cu care îl fac knockout.”

Thomas Seres

Thomas Seres

[Sursa foto: Instagram]

În această perioadă, Thomas este în plină desfășurare cu antrenamentul, ridicând greutăți în sală câteva zile din săptămână, apoi antrenându-și abilitățile de box de trei ori pe săptămână.

Lupta este pregătită să strângă o sumă semnificativă de bani pentru Cancer Research UK, așa că totul este pentru o cauză bună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si