Un bucureştean creşte şobolani în apartamentul său din Dorobanţi: "Omul nu este sănătos la cap!"

Zeci de şobolani au fost filmați în Sectorul 1! Un bărbat de 82 de ani care locuieşte în celebrul cartier Dorobanţi creşte de 5 ani şobolani în apartamentul său.

Author: Diana Bostan joi 21 aprilie 2022 , 07:55

șobolan

Șobolani

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vecinii bătrânului sunt revoltaţi, deoarece acesta adună şi gunoi în locuinţa sa de trei camere.

Pe lângă şobolani, bătrânul adună şi gunoi în locuinţa sa

De cinci ani de zile, un bărbat de 82 ani creşte zeci de şobolani în apartamentul său de trei camere.

Şi asta nu este tot.

Citeste si: VIDEO- Sicrie bătute în pietre prețioase, vândute în Ferentari. Cât costă un astfel de siciru

"Autorităţile îi dau ceva mâncare caldă. El o aduce acasă, o pune în ligheane şi hrăneşte şobolanii şi îi creşte. Acum doi ani am avut şobolani tot la fel. Cred că au scos găleţi. Găleţi de şobolani. Omul nu este sănătos la cap! Că un om normal la cap nu strânge gunoaie şi nu creşte şobolani!", spune preşedintele blocului din Sectorul 1.

Vecinii spun că nu mai pot trăi în bloc

"Uitaţi. Ăla e la geam sobolan. Vai de mine. Or fi domestici dacă stau aşa pe geam. Intră în casă. Doamne fereşte! Îi creşte domnul în casă. Sunt oameni care cresc şerpi sau mai stiu eu ce, dar şobolani", spune unul dintre locatarii blocului unde locuieşte bătrânul.

Citeste si: Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Mangalia, ar fi suferit un avort „S-ar putea întrezări motivul crimei” Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală- kanald.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului

Citeste si: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citeste si: Kremlinul răspunde afirmației lui Biden, care l-a numit criminal pe Putin: „Detașați-vă de asemenea emoții!”

La sesizarea Observator, angajaţii de la compania municipală Eco Igienizare au venit la faţa locului şi au montat capcane pentru şobolani. 

Însă în acest caz, capcanele nu îi vor atrage pe şobolanii deja hrăniţi de bărbat, astfel că singura soluţie a vecinilor este să facă curat în apartament cu ajutorul justiţiei.

"În momentul de faţă, Poliţia Sector 1 are în derulare o executare, urmând ca cât de curând să îi golească apartamentul. Şi noi avem un proces câştigat de asociaţia de proprietari, tot pentru golirea apartamentului, dar procedurile judecătoreşti sunt cum sunt. Am făcut inclusiv adrese la SANEPID. Nu răspund", a adăugat preşedintele blocului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si