Un camion a izbucnit în flăcări pe drumul expres din Oradea, iar pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere. Focul a izbucnit de la capul tractor. Incendiul a pornit cel mai probabil de un conductor electric defect, au transmis reprezentanții ISU Bihor.

Citește și: Incendiu de proporții în Slobozia Ciorăști! Flăcările au mistuit o casă din cauza coșului de fum

"Pompierii Detașamentului 2 Oradea acționează cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui

incendiu izbucnit la un autocamion aflat în mers, pe drumul expres din municipiu, în zona Gării. Flăcările se manifestă la capul tractor”, a comunicat Lt. col. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Citește și: Incendiu pe A1. Un TIR a luat foc, iar circulația este oprită

Incendiu de proporții în Slobozia Ciorăști! Flăcările au mistuit o casă din cauza coșului de fum

O casă din Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, a fost mistuită de flăcări. Principala cauza a fost coșul de fum care nu era protejat termic față de materialele combustibile. Pompierii au intervenit imediat la fața locului pentru a lichida incendiul. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O casă a fost mistuită de flăcări din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Citește și: Incendiu pe A1. Un TIR a luat foc, iar circulația este oprită

Autoritățile au transmis printr-un buletin informativ  că:  „Pompierii militari reamintesc vrâncenilor că burlanele şi coşurile de fum sunt generatoare de incendii cu pondere semnificativă în sezonul rece sau în perioadele când sunt înregistrate temperaturi negative.

Nerespectarea cu strictețe a măsurilor de securitate la incendiu aferente coșurilor de fum se soldează adeseori cu pagube materiale, iar uneori, din nefericire, cu distrugerea bunurilor agonisite de-o viață sau chiar cu pierderi de vieți omenești.

Citește și: Incredibil! Un bărbat a incendiat sediul poliției din Huedin cu un cocktail Molotov

Un astfel de eveniment nefericit, generat de un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, s-a produs luni, 20 martie a.c., în jurul orei 00:20, la o locuință din comuna Slobozia Ciorăști. După anunțarea incendiului la numărul unic de urgență 112, pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Forțele de intervenție au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Slobozia Ciorăști." 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si