Un candidat din Dolj nu a mai fost ales primar si, de suparare, a luat clopotul din biserica

De suparare ca pierdut alegerile locale un candidat din Dolj a luat clopotul de la biserica din sat. Politicianul a declarat ca a luat instrumentul de teama sa nu fie furat si topit, insa localnicii il contrazis si sustin ca de suparare ca nu a fost votat a luat clopotul de la biserica din Lacrita.

Editor: Viorela Precupas luni 13 iunie 2016 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Clopotul la biserioca din satul Lacrita din Dolj nu mai bate din ziua alegerilor lcale. Mihai Militaru, candidat la primaria Robnesti din partea PND, de suparare ca pierdut fotoliul de edil a venit in miez de noapte si a taiat clopotul.

"S-a suparata ca nu a castigat alegerile si a luat clopotul"

"S-a dus primarul actual si l-a luat inapoi.

Nu l-a ajutat Dumnezeu. Pai cu ce sa il ajute ca nu a iesit nici consilier"

Politicianul sustine ca  a luat clopotul de frica sa nu fie furat si nu de suparare. Un localnic il contrazice si sustine sus si tare ca a fost sunat chiar in noaptea in care Mihai Militaru a pierdut alegerile si i-a spus ce are de gand sa faca. A taiat clopotul cu panza de bomfaier.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Dacă nu postez, am născut” Theo Rose a dat vestea. Toți erau curioși dacă a venit pe lume bebelușul: „Să știți că sunt obosită”- wowbiz.ro

"Am primit un telefon la doua jumatate noaptea si a zis: ai pierdut alegerile, iti luam clopotul si il dam la tigani sa il topeasca. Eu l-am luat dimineata, m-am dus l-am luat si asta este tot", spune primarul neales.

"Oamenii din sat spun ca de suparare l-ati luat"
"Nu, nu. Nu sunt suparat, doamna, de ce"Prin telefon Nicolae Guta-preot: a luat clopotul fostul primar ca a pierduit alegerile. De suparare. Asa am auzit. asta a fost motivul da asa am inteles

In cele din urma clopotul a fost adus inapoi la biserica, dar in acest moment este tinut in lacasul de cult pana va fi montat.

Ionut Stefanescu primar comuna Robanesti:
Cloptul deja este in biserica urmeaza in cateva zile sa il si montam sa deserveasca oamenii, dar de ce l a luat. A fost suprata dupa alegeri  

Mihai Militaru a fost primarul comunei Robanesti in perioada 2004-2012. Ca sa isi lase amprenta in localitate s-a pictat chiar pe un peret al bisericii din Lacrita de unde a luat si clopotul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si