Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Clopotul la biserioca din satul Lacrita din Dolj nu mai bate din ziua alegerilor lcale.

Mihai Militaru, candidat la primaria Robnesti din partea PND, de suparare ca pierdut fotoliul de edil a venit in miez de noapte si a taiat clopotul.

"S-a suparata ca nu a castigat alegerile si a luat clopotul"

"S-a dus primarul actual si l-a luat inapoi. Nu l-a ajutat Dumnezeu. Pai cu ce sa il ajute ca nu a iesit nici consilier"

Politicianul sustine ca  a luat clopotul de frica sa nu fie furat si nu de suparare. Un localnic il contrazice si sustine sus si tare ca a fost sunat chiar in noaptea in care Mihai Militaru a pierdut alegerile si i-a spus ce are de gand sa faca. A taiat clopotul cu panza de bomfaier.

"Am primit un telefon la doua jumatate noaptea si a zis: ai pierdut alegerile, iti luam clopotul si il dam la romi sa il topeasca. Eu l-am luat dimineata, m-am dus l-am luat si asta este tot", spune primarul neales.


"Oamenii din sat spun ca de suparare l-ati luat"
"Nu, nu. Nu sunt suparat, doamna, de ce"



Prin telefon Nicolae Guta-preot: a luat clopotul fostul primar ca a pierduit alegerile. De suparare. Asa am auzit. asta a fost motivul da asa am inteles

In cele din urma clopotul a fost adus inapoi la biserica, dar in acest moment este tinut in lacasul de cult pana va fi montat.


Ionut Stefanescu primar comuna Robanesti:
Cloptul deja este in biserica urmeaza in cateva zile sa il si montam sa deserveasca oamenii, dar de ce l a luat. A fost suprata dupa alegeri  


Mihai Militaru a fost primarul comunei Robanesti in perioada 2004-2012. Ca sa isi lase amprenta in localitate s-a pictat chiar pe un peret al bisericii din Lacrita de unde a luat si clopotul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si