Cantaretul Karym, cel care a lansat recent piesa "La doua capete" alaturi de celebra artista Celia, nu mai are liniste de cateva saptamani. Artistul este amenintat si terorizat de propriul frate si un cumnat. Acesta a depus o plangere la politia Municipiului Braila insa fara niciun rezultat deocamdata.

De la ce a pornit totul? Se pare ca o parte din familie, mai exact fratele mijlociu, sora mai mare si sotul acesteia nu sunt de acord cu alegerile pe care artistul le-a facut in viata.

Acestia sunt invidiosi si pe cariera artistului. Mai mult, se pare ca banii si goana dupa avere este marul discordiei dintre frati.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Contactat telefonic, artistul ce s-a facut remarcat dupa ce a lansat clipul #suntaici in care isi fac aparitia Andreea Antonescu si Celia, dar si cu piesele "Anonim" (feat. Mellina) si "La doua capete" (feat. Celia), se declara dezamagit de Politia Romana, in speta cea din Braila, "care da dovada de pasivitate neluand nicio masura in urma plangerii depuse in urma cu o luna", ne-a dezvaluit artistul.

"Sa reusesti sa cresti un copil singur de la 2 ani si sa ai o cariera infloritoare este imposibil pentru unii.

Iar sacrificiile facute in ultimul timp de mine nu sunt pe placul membriilor familiei. Se pare ca goana dupa bani si avere e mai presus decat orice. Acum ma vor distrus si mort... si nu inteleg de ce, eu le-am facut doar bine in viata asta... Nu mai am liniste de o luna de zile", a adaugat artistul.

Coplesit de amenintarile din ultima perioada, artistul se teme pentru viata sa si a copilului.

Mai mult, mama artistului a venit de urgenta din Italia pentru a rezolva lucrurile insa s-a ales cu aceleasi amenintari si jigniri greu de reprodus din partea fiului cel mijlociu si fiica cea mare.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

"Atat eu, cat si copilul, mama si tatal meu traim  intr-un stres continuu... terorizati de amenintari si jigniri. Inconstienta si pasivitatea institutiilor care ar trebui sa te protejeze pot duce la o tragedie... nu vreau decat sa fiu protejat, sa imi cresc copilul in liniste, pace si armonie. Vreau sa fiu lasat in pace", ne-a mai declarat Karym.

Potrivit articolului 206 noul cod penal, amenintarea reprezinta fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptate impotriva sa ori a altei persoane, daca este de natura sa ii produca o stare de temere. Aceasta se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depasi sanctiunea prevazuta de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintarii. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si