Un celebru cântăreţ de muzică populară a murit la doar 40 de ani! Avea un băieţel de clasa a treia! "I s-a făcut rău la o nuntă"

Doliu în muzica populară! Daniel Rosalim, artist de muzică populară, a încetat din viaţă în urmă cu puţin timp.

Author: Roxana Lupea vineri 19 octombrie 2018 , 13:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Solist al Ansamblului Folcloric Profesionist "Cindrelul-Junii Sibiului", Daniel Rosalim avea doar 40 de ani. Cântăreţul are un băieţel, elev în clasa a treia.

"Artistul s-a născut pe 29 ianuarie 1978 şi era cunoscut ca interpret al cântecului popular sibian din Mărginime. A absolvit Facultatea de Drept a Universităţii "Lucian Blaga" Sibiu şi Şcoala Populară de Arte din Sibiu, clasa Canto Popular, fiind angajat al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul-

Junii" Sibiu din anul 2008.

A mai cântat în corul de la Orlat, "Căluşerul", iar apoi în Ansamblul "Jidvei" România", scrie tribuna.ro.

"Pentru mine a fost cel mai bun coleg. A fost foarte talentat şi un om deosebit. Eu nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. Eu l-am tot vizitat. Şi la spital, şi acasă. Mă primea cu bucurie. Se zvonise că nu vrea să primească pe nimeni, pentru că era foarte transformat. Eu nu am văzut un om mai schimbat de boală decât el. Ca la Dani, eu nu am văzut o suferinţă pe chipul cuiva.

Dar era foarte optimist. Ultima oară l-am vizitat acum două săptămâni, la spital, la Secţia de Hematologie. Vorbea foarte clar şi spunea că face exerciţii cu picioarele, cu mâinile, să îşi refacă masa musculară. Era foarte slab", povesteşte  Camelia Cosma Stoiţă.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Din luna aprilie, Daniel Rosalim nu a mai apărut pe scenă.

"Ştiu că la o nuntă i s-a făcut rău, s-a internat cu dureri de spate iniţial, dar s-a descoperit o boală gravă şi de acolo a început totul... Totul, în ultima jumătate de an. Sfârşitul a venit joi spre vineri noaptea, la ora 2. Eu îi scrisesem un mesaj miercuri. De obicei, îmi răspundea imediat, dar acum nu a zis nimic. Aşa că joi am sunat pe cineva la spital şi mi-a spus că este internat acolo", mai spune artista.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si