Un celebru prezentator tv din Romania ia atitudine: "Daca acest marlan, Ilie Nastase, mai continua sa fie considerat o "Emblema a Romaniei si a romanilor", ma dezic aici si acum de etnia mea si de cetatenia acestei tari!"

Ilie Nastase a scandalizat pe toata lumea cu declaratiile lui rasiste si jignitoare despre echipa de FED Cup a Marii Britanii si despre Serena Williams.

Petru Luca, marți 25 aprilie 2017 , 21:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa ce a jignit, intr-un interval de doua zile, intreaga echipa de FED Cup a Marii Britanii, pe Serena Williams, dar si pe o ziarista din Anglia, Ilie Nastase este pus la punct de Doru Braia, un celebru realizator tv din Romania, care a avut mai bine de un deceniu un talk show politic la National TV si la OTV. Chiar daca in prezent este somer, Braia s-a aratat scandalizat de atitudinea fostului mare tensmen si a scris un text foarte acid pe Facebook la adresa lui Nasty: "CU FURIE...Dacă acest mârlan, ILIE NĂSTASE, mai continuă să fie considerat o "Emblemă a României şi a românilor", mă dezic aici şi acum de etnia mea şi de cetăţenia acestei ţări! Răul pe care l-a comis a mânjit pentru multă vreme prestigiul unui popor întreg!!! Un abject afront adus şi superbilor spectatori de la Campionatul European de Gimnastică, de la Cluj... Aceştia ar trebui să ne reprezinte pe toţi şi nu un fost tenisman eşuat în mocirla golăniei de mahala!!!", a notat Braia. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si