Cunoscut mai ales din postura de jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania. In 2011, Isopescu a suferit o operatie foarte dificila, care a durat 15 ore si in care realizatorul tv a stat ore bune fara inima! Retras din bransa, Isopescu si-a deschis o pensiune langa Tulcea, acolo unde sta impreuna cu familia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Vineri, zi in care Isopescu a implinit 73 de ani, una dintre fetele lui, Ana, a postat cateva randuri emotionante despre parintele ei. "Draga tata, iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut si faci in continuare pentru mine. Esti modelul meu in viata. Singura persoana care mi-a fost alaturi mereu, care stie totul despre mine sau despre ce se intampla in viata mea.

M-ai sprijinit intotdeauna in ceea ce am vrut sa fac sau am facut. M-ai sfatuit si mi-ai aratat calea cea buna intotdeauna. Sper ca aceasta zi sa fie cea mai buna din viata ta. Te iubesc enorm", a notat Ana Isopescu. Tanara a postat pe contul ei si o fotografie din tineretea tatalui, in care Emanuel Isopescu- beneficiarul unui fizic impunator- apare pozand artistic pe litoral. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si