Un chirurg militar acuzat de luare de mita "lucra" dupa "Manualul de luat spagă". "Manualul" a fost descoperit in laptopul acestuia

Locotenent-colonelul Adrian-Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitatlul de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti este acuzat de procurorii DNA de luare de mita. In laptopul chirurgului, anchetatorii au descoperit un fisier denumit "Manual de luat spaga".

A.S., miercuri 07 septembrie 2016 , 11:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

In fisier erau prezentate cazuri documentate de jurnalişti referitoare la modalităţile, tarifele şi circuitul mitei în sistemul public de sănătate din România. Detaliile apar procesul-verbal de percheziţie domiciliară ce face parte din dosarul în care ofiţerul a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru trei infracţiuni de luare de mită. Procesul se va judeca la Tribunalul Bucureşti.
Concret, medicul este acuzat de procurorii DNA că a pretins suma totală de 1.500
de euro de la trei persoane şi a primit 1.000 euro de la două dintre acestea pentru a le opera. În două cazuri era vorba de rinoplastii, operaţii de înfrumuseţare a nasului. Atunci când au percheziţionat casa medicului, procurorii au descoperit, pe lângă „Manualul de şpagă”,  suma de 30.000 de euro, ascunsă într-o borsetă de culoare roşie. Ilie a spus atunci că banii i-a împrumutat de la cumnatul său, în urmă cu 3-4 ani. Totuşi, când a fost audiat la DNA, cumnatul nu a confirmat această variantă, şi a explicat că din 2009 i-ar fi dat surorii sale, soţia medicului, doar 50.000 de lei

In fisier erau prezentate cazuri documentate de jurnalişti referitoare la modalităţile, tarifele şi circuitul mitei în sistemul public de sănătate din România. Detaliile apar procesul-verbal de percheziţie domiciliară ce face parte din dosarul în care ofiţerul a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru trei infracţiuni de luare de mită.

Procesul se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

Concret, medicul este acuzat de procurorii DNA că a pretins suma totală de 1.500 de euro de la trei persoane şi a primit 1.000 euro de la două dintre acestea pentru a le opera. În două cazuri era vorba de rinoplastii, operaţii de înfrumuseţare a nasului. Atunci când au percheziţionat casa medicului, procurorii au descoperit, pe lângă „Manualul de şpagă”,  suma de 30.000

de euro, ascunsă într-o borsetă de culoare roşie. Ilie a spus atunci că banii i-a împrumutat de la cumnatul său, în urmă cu 3-4 ani. Totuşi, când a fost audiat la DNA, cumnatul nu a confirmat această variantă, şi a explicat că din 2009 i-ar fi dat surorii sale, soţia medicului, doar 50.000 de lei.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie... Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci. Cine sunt acestia?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si