Cei doi s-au intalnit la concertul organizat de Zilele Orasului Targoviste, iar baiatul de 19 ani din Manesti a cazut victima tanarului de 28 de ani. Barbatul s-a oferit sa il duca acasa cu masina, doar ca la un moment dat l-a fortat sa intretina relatii sexuale anale pe un gang din apropierea Serviciului de Taxe si Impozite din Targoviste.

Politistii locali i-au surprins pe cei doi chiar in timpul actului sexual si au trecut la identificarea si retinerea lor.

"In data de 12.09.2016, in jurul orei 1:10, in timp ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, o patrula din cadrul Serviciului Ordine si Liniste Publica s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe strada Poet Grigore Alexandrescu, intr-o zona intunecata, doua persoane de sex masculin intretineau relatii sexuale. Din primele verificari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca numitul C.N.F in varsta de 28 de ani l-a amenintat cu suprimarea vietii si alte acte de violenta pe numitul S.N.E de 19 ani", se arata in comunicatul Politiei Locale Targoviste.

Barbatul in varsta de 28 de ani a incercat sa se apere in fata oamenilor legii, dar a recunoscut fapta. "Am abuzat de el. L-am luat de la concert, dar nu l-am amenintat. e prima data cand fac asta", a spus agresorul.

Victima a spus ca nu si-a dat seama ce vrea barbatul de la el, dar de frica s-a conformat si a facut tot ce i-a cerut acesta.


Cazul a fost preluat de politisti si urmeaza ca acestia sa faca verificari amanuntite.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si