Un cioban va da un motiv in plus sa vizitati Transalpina! Pe langa peisajul de o frumusete rara, doar aici gasiti astfel de preparate traditionale

Turiştii cărora le place să şofeze pe Transalpina au un nou motiv să pornească la drum. La graniţa dintre judeţele Gorj şi Vâlcea se află un loc minunat. Si nu e vorba doar de peisajul mirific, ci şi de mâncarea tradiţională pe care o prepară un cioban. ##VIDEO7553##

Editor: Alexandra Chiric luni 20 iunie 2016 , 19:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cine ajunge in acest loc minunat, clar se intoarce. Peisajul ca peisajul, dar mancarea de la stana, facuta pe loc si in cel mai traditional mod posibil, cucereste orice gourmand.

Nea Gheorghe este bucatarul sef! Invarte de zor la mamaliga si supravegheaza ceanul cu bucate sa nu care cumva sa se arda.

Citeste si: Claudia Puican și Armin Nicoară fac eforturi intense să devină părinți: ,,E din ce în ce mai greu''- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

El stie ca si distractia pentru client e foarte importanta, asa ca ofera si un adevarat spectacol de cantat la fluier.

Si ca tacamul sa fie complet, doritorii pot lua acasa branza de stana. Desi nu e deschisa de multa vreme stana are deja clientii fideli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si