Colonelul rus a ieșit la un post de televiziune și a spus că rușii sunt „sedați informaţional”. Ucraina poate înarma, cu ajutorul SUA și UE, un milion de soldațibine pregătiți și motivați. Forţele armate ale Ucrainei pot înarma un milion de persoane, iar acest lucru ele însele îl spun.

Citeste si: Armata lui Putin a mai pierdut un comandant pe frontul din Ucraina

Având în vedere că ajutorul (militar) american şi european este pe punctul de activare, realitatea este că vom avea un milion de ucraineni înarmaţi”, a subliniat militarul rus, potrivit EFE, preluată de Agerpres. Mihail Hodarenok, care a lucrat şi în Statul Major al armatei ruse, a îndemnat „să nu fie luate sedative informaţionale”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Putin a fost operat de urgență la Moscova. Președintele rus ar avea cancer și deja au fost pregătite două sosii

Colonelul rus a mai subliniat și despre cazurile ucrainenilor care se predau armatei ruse, dar că acestea sunt cazuri rare.
„Nivelul de profesionalism al oricărei armate nu depinde doar de echiparea sa, ci şi de instruirea efectivelor, de motivaţia lor şi de dispoziţia de a vărsa sânge pentru patrie.

O armată de recruţi poate fi de asemenea foarte profesionistă”, a mai spus acesta.

Citeste si: Ucraina are 40 de suspecți și 11.000 de cazuri pentru crime de război

Procurorul general al Ucrainei a anunțat că până în acest moment există deja 40 de suspeți și 11.000 de cazuri în ancheta lansată pentru crime de război.

„Sunt încrezătoare că în viitorul apropiat vom vedea și alte cazuri trimise către instanțe, cu  făptașii care vor apărea în fața judecătorilor. Ne vom asigura că aceste cazuri vor fi

duse la finalul lor logic", a transmis pe Twitter  procurorul general al Ucrainei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si