Un colonel rus a declarat la un post TV că rușii sunt „sedați informaţional”

Un colonel rus în retragere, care a lucrat și în Statul Major al armatei ruse, a avut o intervenție critică la adresa strategiei Rusiei în Ucraina.

Author: Diana Puiu marți 17 mai 2022 , 21:14

Un colonel rus a declarat la un post TV că rușii sunt „sedați informaţional”

Un colonel rus a declarat la un post TV că rușii sunt „sedați informaţional”

[Sursa foto: TWITTER]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Colonelul rus a ieșit la un post de televiziune și a spus că rușii sunt „sedați informaţional”. Ucraina poate înarma, cu ajutorul SUA și UE, un milion de soldațibine pregătiți și motivați. Forţele armate ale Ucrainei pot înarma un milion de persoane, iar acest lucru ele însele îl spun.

Citeste si: Armata lui Putin a mai pierdut un comandant pe frontul din Ucraina

Având în vedere că ajutorul (militar) american şi european este pe punctul de activare, realitatea este că vom avea un milion de ucraineni înarmaţi”, a subliniat militarul rus, potrivit EFE, preluată de Agerpres. Mihail Hodarenok, care a lucrat şi în Statul Major al armatei ruse, a îndemnat „să nu fie luate sedative informaţionale”.

Citeste si: Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor- kanald.ro

Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro

Citeste si: Putin a fost operat de urgență la Moscova. Președintele rus ar avea cancer și deja au fost pregătite două sosii

Colonelul rus a mai subliniat și despre cazurile ucrainenilor care se predau armatei ruse, dar că acestea sunt cazuri rare.
„Nivelul de profesionalism al oricărei armate nu depinde doar de echiparea sa, ci şi de instruirea efectivelor, de motivaţia lor şi de dispoziţia de a vărsa sânge pentru patrie. O armată de recruţi poate fi de asemenea foarte profesionistă”, a mai spus acesta.

Citeste si: Ucraina are 40 de suspecți și 11.000 de cazuri pentru crime de război

Procurorul general al Ucrainei a anunțat că până în acest moment există deja 40 de suspeți și 11.000 de cazuri în ancheta lansată pentru crime de război.

„Sunt încrezătoare că în viitorul apropiat vom vedea și alte cazuri trimise către instanțe, cu  făptașii care vor apărea în fața judecătorilor. Ne vom asigura că aceste cazuri vor fi duse la finalul lor logic", a transmis pe Twitter  procurorul general al Ucrainei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si