Cei doi agresori au venit să petreacă la barul deținut de Ginel Lefter din localitatea Docăneasa. La un moment dat, din cauza consumului de alcool, a început scandalul. Imediat după aceea, patronul i-a dat afară din local pe scandalagii.

Citește și: O mașină s-a izbit de un TIR parcat. Doi tineri și-au pierdut viața

În momentul în care părea că cearta se aplanează, iar agresorii își văd de drumul lor, totul s-a reaprins.

Pentru a se răzbuna că au fost dați afară, cei doi bărbați au luat un levier din portbagajul mașinii și au început să-l lovească pe Ginel Lefter, consilierul local, notează jurnaliștii de la  Vremea Nouă.

Ginel Lefter se află în stare foarte gravă la secția de ATI

În urma atacului, consilierul local s-a ales cu răni foarte grave. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost lăsat într-o baltă de sânge. Salvatorii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, pentru a-i salva viața lui Ginel Lefter. Acesta a fost transportat de urgență la spital, fiind internat pe secția de ATI.

"La data de 17 decembrie a.c., ora 21:35, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la o agresiune produsă în incinta unei societăți comerciale, de pe raza localității Docăneasa, comuna Vinderei, județul Vaslui.

Odată cu sesizarea, a fost indicat și un prezumtiv autor, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vinderei. Victima, bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a transmis Mălina Popa, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Criza medicamentelor în România. Tot mai multe produse esențiale lipsesc din farmacii

Un martor care a asistat la scenele cumplite a făcut mărturisiri despre scandalul, care l-a băgat în spital pe consilier. 

„Agresorii băuți au făcut scandal în magazin, iar consilierul local i-a dat afară. Este în stare gravă, internat la ATI Reanimare, secția chirurgie fiind pe ventilație mecanică, deoarece nu poate fi scos, întrucât intră în stop cardio respirator”,   a declarat un bărbat, conform aceleași surse.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Agresorul lui Ginel Lefter a fost reținut de autorități. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul.

Citește și: ”Este aproape greu de imaginat că acest copil trăiește”. Medicul care a contribuit la operația fetei de 16 ani face declarații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si