Un băiat, în vârstă de patru ani, s-a trezit din comă după accidentul suferit. Tragedia a avut loc săptămâna trecută pe raza Municipiului Iași. Acesta și-a revenit, însă este acum orfan de ambii părinți. Ei au decedat în teribilul impact.

Citeste si: Accident cumplit: Un tren a intrat cu 120 km/h într-un camion

Băiețelul a ajuns în stare gravă la spital în urma accidentului rutier.

Mașina în care se afla el și părinții lui a fost izbită în plin de un șofer care a intrat pe contrasens. Șoferul respectiv a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Citeste si: El este tânărul șofer, de 18 ani, care a murit în accidentul de la Giurgiu. Avea permis de conducere de două luni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Duminică, 4 aprilie 2021, a avut loc tragedia. Totul s-a întâmplat între localitățile Cozmești și Mogoșești Siret. Mașina în care afla și băiatul mergea spre Pașcani, când a fost izbit cu putere de un șofer intrat pe contrasens ce conducea un autoturism înmatriculat în Botoșani. Șoferul a executat o manevră de depășire fără a se asigura în prealabil, lovind frontal mașina în care se aflau cei trei.

Un copil a rămas orfan de ambii părinți la doar patru ani

Micuțul a fost aruncat din autoturism mai mulți metri. El a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. A fost transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD. Familia băiatului nu a putut fi salvată. Șoferul neatent a scăpat cu viață.

Citeste si: VIDEO- Doi tineri prieteni au pierit într-un accident de motocicletă

un copil a rămas orfan de ambii părinți la patru ani
Accidentul cumplit din 4 aprilie 2021.[Sursa foto: Facebook]

Se pare că mama și tatăl băiatului erau divorțați, însă petreceau timp împreună de dragul fiului lor. Duminica respectivă trebuia petrecută în trei, însă totul s-a sfârșit tragic. Bărbatul a murit pe loc iar femeia după doar câteva ore, la spital.

Citeste si: Tragedie de proporții în Suceava! Un tată și-a strivit din greșeală cu mașina propria fiică. Bărbatul nu a văzut-o pe cea mică și a trecut cu roata peste ea

La 10 zile după tragedie, medicii au transmis că cel mic a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iași. Copilul a ieșit cu bine din comă, dar mai are și un picior fracturat. Băiatul va mai sta în spital pentru tratament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si