Tatăl a fost condamnat pentru abuz asupra copiilor, după ce, anul trecut, o angajată a unui restaurant a observat un comportament îngrijorător și l-a întrebat pe băiețel, printr-un bilețel, dacă are nevoie de ajutor, a anunțat luni Procuratura de Stat din Orange County, potrivit CNN.

Un juriu l-a găsit pe Timothy Lee Wilson, în vârstă de 36 de ani, vinovat pentru sechestrare a unui copil sub 13 ani, abuz agravat asupra copiilor cu uz de arme și de neglijență a copilului, spune comunicatul de presă al procuraturii de stat.

Citeste si: Doi români din Paris au fost prinși în timp ce încercau să fure bicicleta unui conațional. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare

O investigație a relevat că băiatul a fost ținut departe de familie, într-o cameră de hotel, folosită pentru depozitare și a fost înfometat și însetat și a fost supus exercițiilor în stil militar și altor abuzuri, potrivit comunicatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Ofițerii au recuperat mai multe obiecte folosite pe post de arme împotriva copilului. Băiatul de 11 ani și familia sa se aflau la restaurantul Mrs. Potato din Orlando pe 1 ianuarie 2021, când angajata Flaviane Carvalho a observat că acesta stătea izolat de părinții și de fratele lui, nu primea nimic de mâncat sau de băut, având vânătăi și zgârieturi, a relatat anterior CNN.

Carvalho a stat în spatele părinților și i-a arătat băiatului un bilet în care îl întreba dacă este totul în regulă. Când copilul a dat din cap că nu, ea a scris un al doilea bilet în care a întrebat:

„Ai nevoie de ajutor?”, a explicat ea la o conferință de presă. După ce băiatul a dat din cap că da, Carvalho și-a sunat șeful și apoi a sunat la 911. După ce poliția a sosit și a interogat copilul, Wilson a fost arestat la restaurant, iar mama băiatului, Kristen Swann, a fost arestată câteva zile mai târziu, au spus anchetatorii din Orlando.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Soldații ruși au transmis mesaje elevilor ucraineni, după ce le-au distrus școala: „Ne pare rău! Trăiți în pace, frați și surori, nu repetați greșelile înaintașilor!”

Swann are mai multe acuzații de abuz, inclusiv neglijarea copilului și neraportarea abuzului asupra copiilor, arată înregistrările biroului grefierului din Orange County. Ea a pledat nevinovată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si