Marți, 19 iulie, un incendiu a cuprins o bucătărie de vară dintr-o gospodărie din Malini. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Suceava au fost solicitați să intervină. 

Băiețelul a fost găsit carbonizat

La fața locului au intervenit pompierii militari și civili cu patru autospeciale de stingere. În sprijinul echipajelor de pompieri a fost trimisa și o ambulanta SAJ. 

Băieţelul a murit în chinuri groaznice, după ce bucătăria de vară a familiei a luat foc. Se pare că micuţul fusese lăsat singur înăuntru şi nu a avut nicio şansă în faţa flăcărilor mistuitoare.

Citeste si: VIDEO- Incendii de vegetație în mai multe zone din țară. În Teleorman, circulația pe un drum național a fost oprită

„Din nefericire, în interiorul bucătăriei de vară a fost identificat trupul carbonizat al un copil în vârstă de aproximativ 2 ani. Incendiul este localizat si se lucreaza pentru lichidare“,  au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Două turiste au fost salvate cu un elicopter SMURD din Munții Făgăraș

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la un aragaz lăsat nesupravegheat.

Pădurile României, distruse de incendii

Temperaturile extreme de ridicate și seceta care pare că nu se mai termină alimentează incendiile de vegetație. În primele șase luni ale acestui an au ars de șapte ori mai multe păduri ca în aceeași perioadă a anului 2021.

Peste 10.000 de hectare au fost cuprinse de flăcări.

Citeste si: România intră sub un nou val de caniculă. Vârful va fi atins în weekend

În decursul primelor 6 luni ale acestui an, în pădurile care se află în aria de administrare a Romsilva au fost 711 incendii. 

Suprafața care a fost distrusă de flăcări este una imensă. Mai exact, este vorba despre 10.304 hectare de pădure care au fost arse.

Citeste si: VIDEO- Incendii de vegetație în mai multe zone din țară. În Teleorman, circulația pe un drum național a fost oprită

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si