Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Au improvizat un aparat de radio si au produs o adevarata tragedie
Actual

Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Au improvizat un aparat de radio si au produs o adevarata tragedie

M.C.B.
11 iul 2018

Mihaita, un copilas din Iasi, si-a pierdut viata dupa ce s-a electrocutat la un aparat de radio.

Tatal sau, Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani, a modificat aparatul printr-o improvizatie, astfel incat sa poata auzi manelele pana in curte. Baiatul a fost lasat nesupravegheat, a atins partile neizolate ale cablului si s-a electrocutat, pierzandu-si viata.

Citeste si: Accident crunt pe A2. Tragedia de la Mihailesti se putea repeta! Politistii sunt in alerta! E panica mare

"Conform raportului de expertiza intocmit de expertul tehnic judiciar cu specializarea Electronica si Telecomunicatii din cadrul Tribunalului, a rezultat faptul ca electrocutarea minorului Dragomir Cosmin-Mihaita s-a produs prin inchiderea circuitului electric intre faza retelei de curent alternativ de joasa tensiune ajunsa la masa neseparata galvanic prin transformator a aparatului radio, mâinile in contact cu firele neizolate, trunchiul si picioarele minorului descult pe sol si nulul aparent constituit de contactul cu pamantul." conform raportului expertului tehnic.

"Desi prezenta risc de electrocutare, cei doi inculpati nu au luat nicio masura in legatura cu aparatul radio pe care l-au lasat in functiune, iar pe cei cinci copii minori nesupravegheati in curte", arata  rechizitoriu, conform ziaruldeiasi.ro. Cei doi parinti, Constantin Victor Dragomir si Tatiana Postolache au fost gasiti vinovati de catre magistrati pentru moartea lui Mihaita si risca pâna la 5 ani de inchisoare.

Sursa: spynews.ro 

viewscnt
TAGURI: manele, radio, copil, mort

Urmareste-ne pe Facebook