Un copil mort a înviat după 24 de ore. Doctorul l-a ascultat pe Sfântul Arsenie, care i-a spus ce să facă

O întâmplare cutremurătoare arată că „minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi”.

C.D., miercuri 17 aprilie 2019 , 16:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maica Arsenia, Egumena Mănăstirii Schimbării la Față a Mântuitorului din Insula Paros, acolo unde s-a nevoit și este cinstit în chip deosebit Sfântul Arsenie, a povestit această minune, potrivit ganduridinierusalim.com.

Citeste si: O persoana din Cluj a decis sa-si doneze organele pentru a salva alte vieti! Povestile impresionante ale donatorilor de organe din Romania

„Sora mea după trup trăiește în Belgia de mulți ani împreună cu familia ei. Acum 5 luni, nepoata ei s-a învrednicit să nască o fetiță frumoasă. A botezat-o chiar de Bobotează cu numele de Arsenia, spre cinstirea Cuviosului nostru Părinte Arsenie. Pe neașteptate, însă, copila s-a îmbolnăvit și, abia respirând, a fost dusă în mare grabă la spital. Din păcate, după două zile, pe 8 ianuarie 2018, copila a părăsit această viață, lăsându-și părinții nemângâiați.

Chiar atunci, un doctor grec care lucra în acel spital, a primit vizita unui bătrân care se sprijinea în baston, și care i-a povestit de copila ce tocmai murise. Bătrânul l-a îndemnat pe doctor să-i facă masaj toracic și respirație gură la gură, deși trecuseră mai mult de 24 de ore de la moartea copilului, medicii făcând între timp și constatarea decesului. I-a spus că dacă îl va asculta, copilul va trăi.

Profund impresionat de cele auzite, doctorul a urmat întru totul sfaturile bătrânului, micuța Arsenia, spre slava lui Dumnezeu, revenind la viață! Când mama fetiței s-a întors la spital pentru pregătirile de înmormântare, a găsit-o în viață, așezată în pătuțul ei.

Bătrânul care i-a vorbit doctorului avea chipul identic cu cel al Sfântului Arsenie, pe care doctorul l-a văzut în icoană după cele întâmplate. Sfinții lui Dumnezeu niciodată nu încetează să săvârșească minuni și să alerge în ajutorul nostru atunci când îi chemăm cu credință, așa cum a făcut și Cuviosul Arsenie pentru micuța care îi poartă numele.”

Te-ar putea interesa si