Bauta si pusa pe cearta, femeia e acuzata ca a sarit la gatul medicului de familie, dupa ce doctorul a sunat la Ambulanta, ca sa-i duca fiul grav bolnav, la spital.

Doctorul sustine ca mama mai mult se ingrijeste de pahar, decat de propriul copil. Cel mic are pneumonie, e subnutrit, iar femeia il tine acasa, in loc sa-l interneze. Drept dovada, imediat ce au ajuns cei de la Ambulanta, le-a refuzat ajutorul, pe semnatura.

Barbatul din imagine este tatal baiatului bolnav. Omul recunoaste senin ca, desi fiul lui se simte rau de cateva zile, abia azi i-a luat medicamente.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Asadar, despre conditiile grele in care sunt tinuti copiii se stie.  Si-atunci, de ce abia acum autoritatile s-au urnit din scaunele comode si au batut la poarta familiei?

Daca familia va refuza, in continuare, sa-si duca baiatul la spital, ca sa fie tratat, cel mic va fi luat de autoritati, in regim de urgenta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si