Un cosmar pentru soferii din Bucuresti. Prima ninsoare a cazut chiar in prima zi de scoala - Cum s-a circulat in capitala la prima ora a diminetii

Prima ninsoare serioasa, primele probleme in traficul din capitala! O distanta parcursa in 10 minute, de exemplu, a devenit brusc un calvar de o ora. Soferii si-au pus din nou rabdarea la grea incercare, mai ales ca au reinceput si scolile.

V.P., luni 15 ianuarie 2018 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Groaznic! Ati facut mult pana aici? Da! O ora!"

"Este senzational! Este perfect! E cum nu se poate mai bine! Sunteti ironic? Da! Dar cine credeti ca este de vina? Ninsoarea sau faptul ca au inceput copiii scoala? Si una, si alta."

Cu alte cuvinte, din nou dimineata de luni si haos in trafic.

"Oficial, este prima zi de munca pentru toti romanii, dupa ce au incheiat vacanta de sarbatori. surprinzator este faptul ca se circula destul de bine pentru o zi de luni!"

ACUM O SAPTAMANA
"Ei bine, dupa numai o saptamana, aglomeratia a revenit in capitala. unii ar spune - ninsoarea este de vina. altii - faptul ca au inceut copiii scoala. "

In aceasta dimineata
"Insa, daca ar fi sa simplificam ecuatia am spune ca fie ar trebui sa muncim in schimburi, fie sa conducem in schimburi, fie...sa invatam in schimburi."

Aglomeratie a fost si la intrarea in capitala de pe DN1. S-a stat cu zecile de minute inainte de pasajul Baneasa.

Cu... rabdareA dobandita pe drum, multi au ajuns cu bine la serviciu! Chiar si intr-o astfel de aglomeratie, insa, nu au lipsit accidentele usoare, potrivit politie rutiere.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si