În mijlocul zilei, în fața unei terase din orașul Poznan, un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost împușcat mortal. Întreaga scenă a avut loc în fața logodnicei sale. Strigătele de disperare ale femeii nu l-au oprit pe atacator să recurgă la gestul extrem.

După ce a tras în victimă, autorul crimei și-a pus capăt zilelor.

Un cunoscurt blogger polonez a fost împușcat în fața logodnicei sale. Autorul tragediei și-a pus apoi capăt zilelor

Un cunoscurt blogger polonez a fost împușcat în fața logodnicei sale. Autorul tragediei și-a pus apoi capăt zilelor

[Sursa foto: PixaBay]

Autorul crimei și-a pus capăt zilelor

Autorul atacului este un tânăr în vârstă de 31 de ani, absolvent al Facultății de Drept. Acesta purta ură după ce iubita sa îl părăsise și se logodise cu un cunoscut muzician și blogger din Polonia.

Cuplul a postat pe rețelele de socializare locul în care se afla. La câteva ore atacatorul a apărut și l-a ucis pe tânăr.

Calvarul prin care a trecut o femeie care a fost obligată de soțul și familia acestuia să bea ulei de motor și să cerșească bani

O femeie a fost folosită ca sclavă și amenințată cu moartea de soțul ei și de familia acestuia timp de peste 18 luni. Toate cele 5 rude au fost reținute.

O familie  întreagă a fost reținută pentru că a transformat o femeie în sclava lor și a abuzat-o timp de peste 18 luni.

Rudele i-au luat documentele femeii și au împiedicat-o să își sune familia

Soțul ei și alte patru rude au forțat-o pe femeie să bea ulei de motor și au amenințat-o cu moartea, a declarat un tribunal din Marea Britanie, potrivit Daily Mail, citat de Stirileprotv.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Mohammed Shuaib Arshid, în vârstă de 28 de ani, a venit în Marea Britanie împreună cu noua sa soție, după ce a încheiat o căsătorie aranjată în Pakistan.

 

S-au mutat într-o casă din Hillingdon, în vestul Londrei, pe care o împărțeau cu tatăl său, Arshid Sadiq, în vârstă de 54 de ani, cu mama sa, Nabila Shaheen, în vârstă de 56 de ani, cu fratele său, Aqeel Arshid, în vârstă de 32 de ani, și cu sora sa, Zaib Arshid, în vârstă de 27 de ani.

 

Toate rudele lui Arshid au supus-o pe soția lui la rele tratamente și au împiedicat-o să își sune familia sau prietenii de pe telefonul mobil. Femeii nu i s-a permis să părăsească locuința sau să aibă acces la documentele personale de identitate, mai arată tribunalul britanic.

Victima, obligată să cerșească și să facă curat

Victima, care, de asemenea, era obligată să gătească și să facă curat în fiecare zi înainte de a se culca, nu a putut să meargă la facultate și, deoarece nu avea bani, trebuia să cerșească bani de la soțul ei abuziv pentru a-și cumpăra articole de igienă.

Femeia a suferit vătămări fizice pe termen lung după ce a fost abuzată atât psihic, cât și fizic de toți cei cinci membri ai familiei, între octombrie 2017 și aprilie 2019, timp în care a locuit împreună cu ei în aceeași casă. Mohammed Shuaib Arshid a fost condamnat la 11 ani de închisoare și este acuzat, printre altele, de detenție ilegală.

Arshid Sadiq a fost condamnat la șapte ani și trei luni de închisoare. Nabila Shaheen a fost condamnată la patru ani și trei luni de închisoare. Aqeel Arshid a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare timp de 18 luni, în timp ce Zaib Arshid a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare timp de 18 luni.

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

Toate cele cinci rude au fost, de asemenea, supuse unui ordin de restricție pe termen nelimitat, împiedicând orice alt contact cu victima.

„Victima a crezut că se mută într-o casă sigură, cu un soț iubitor, dar acțiunile ulterioare ale lui Mohammed Shuaib Arshid, Arshid Sadiq, Nabila Shaheen, Aqeel Arshid și Zaib Arshid au dovedit că nu a fost așa”, a declarat Paul Jenkins, procuror districtual principal al CPS.

„A fi victima violenței sau a unei agresiuni sexuale este, fără îndoială, o experiență dureroasă, dar atunci când acest abuz este 'bazat pe onoare', provocările pot părea adesea imposibil de depășit. Dacă se consideră că o persoană a dezonorat sau a adus rușine asupra unei familii sau comunități, aceasta poate fi 'pedepsită' prin comportament amenințător, viol, răpire, încarcerare falsă, mutilare genitală feminină, căsătorie forțată și chiar crimă- cunoscute și sub numele de crime de onoare”, a declarat un purtător de cuvânt al CPS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si