Un cunoscut preot din Botoșani a fost răpus de boală, la doar 35 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți preoți și profesori din județul Botoșani s-a stins din viață, la vârsta de numai 35 de ani.

Author: R.B. vineri 10 ianuarie 2020 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este vorba despre Daniel Cojocaru, preot în cadrul parohiei din Viișoara. Acesta a fost răpus de o boală grea, suferind de afecțiuni cardiace, după un istoric de internări în clinici de specialitate.

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc: Marcel Catinca, fostul atacant al Petrolului, a murit la 56 de ani

Daniel Cojocariu a fost și profesor de religie la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani, scrie stiri.botosani.ro.

Citeste si: A murit directoarea Şcolii ”Tudor Vladimirescu” din Piteşti. Nicoleta Biţă era foarte iubită de elevi

Colegii de la Liceul „Dimitrie Cantemir” au transmis, prin publicația Darabaneni.ro, un mesaj de condoleanțe:

„Poate că trupul moare, dar sufletul niciodată. Poate că prezența devine absență, dar amintirea dăinuie peste veac și în veac...Cu aceste gânduri ne-a întâmpinat 2020, atunci când toți am aflat cumplita veste a dispariției dintre noi a mult prea tânărului nostru coleg, preot și profesor, Cojocaru Daniel-Lucian.

E greu de crezut că pentru familia sa există vreo alinare sau vreun cuvânt care ar mai putea domoli suferința unei asemenea pierderi. Sperăm însă în puterea gândului nostru bun, de solidaritate și încurajare, care să dea puterea de a accepta și de a merge mai departe pe drumul vieții, fără cel care le-a fost drag și le va rămâne drag pentru totdeauna. Sus, în Ceruri, Dumnezeu și-a luat aproape un suflet cald și frumos, iar nouă, aici pe pământ, ne-a lăsat amintirea vie a unui profesor îndrăgit de elevi, a unui coleg jovial și optimist, a unui duhovnic responsabil și iubitor al semenilor săi, a unui Om care a încurajat bunătatea, generozitatea și altruismul. Odihnă veșnică, Dumnezeu să îl ierte!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si