Un deţinut periculos a evadat din Penitenciarul Jilava

Un deținut periculos a evadat din penitenciarul Jilava, unde trebuia să-și săvârșească pedeapsa de zece ani pentru tâlhărie.

Author: E. V. joi 07 martie 2019 , 08:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bărbatul a reușit să scape din penitenciar, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare. În această dimineaţă, în jurul orei 00.55, deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, regim semideschis, a evadat din penitenciar, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliția de Frontieră, DGPMB, IPJ Călărași.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Bucureștiul Jilava la telefon:(021) 4570182, 021 4570654, 0757087957.

Semnalmentele deţinutului fugar:

Înălţimea (cm): 169, tipul frunţii: îngustă, tipul nasului: drept, tipul ochilor: căprui, tipul gurii: mică, tipul bărbiei: bilobată, tipul urechilor: mijlocii d. t., tipul feţei: dreptunghiulară, tipul părului: gri întins, tipul sprâncenelor: arcuite, tipul bărbii: barbă rasă, tipul mustăţii: nu poartă, tipul corpolenţei: atletică,

Semne particulare: tatuaje pe umeri- purta geacă culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron și pantofi sport tip adidas culoare neagră.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si