Un elev a fost bătut de profesoară chiar în faţa mamei: "Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece!"

Mama unui elev din Focșani o acuză pe profesoara acestuia de limba engleză că i-a bătut copilul chiar în fața ei.

C.D., joi 28 martie 2019 , 17:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anișoara Cioară, mama elevului de clasa a V-a, o acuză pe profesoara de engleză că i-a bătut fiul pe holul școlii, chiar de față cu ea.

Totul ar fi pornit de la faptul că fiul Anișoarei Cioară și-a falsificat testul la engleză cu pastă corectoare. Acesta a luat o notă mai mică, însă a vrut să le arate părinților lui că a fost nedreptățit de profesoară.

Mama elevului a vrut să îi ceară explicații profesoarei pentru depunctare și acum o acuză pe aceasta că i-a bătut copilul cu pumnii în piept. Totul s-ar fi petrecut chiar în fața femeii și, mai mult decât atât, scena ar fi fost văzută și de un învățător al școlii.

Citeste si: Detalii teribile ies la iveală după autopsiile dublei crime din Piatra Neamț. Cum a putut tatăl să-i facă asta fiului lui

"Doamna profesoară s-a năpustit cu pumnii asupra copilului meu, ținând strâns lucrarea smulsă de la mine. Îl lovea cu pumnii în piept și repeta încontinuu: Vrei zece, mă? Ia zece! Vrei zece? Na, mă, zece! Îţi pun zece!… În urma loviturilor primite copilul și-a pierdut echilibrul", se arată în plângerea făcută de Anișoara Cioară la Inspectoratul Școlar Vrancea.

După tot acest scandal, conducerea școlii a anunțat că a demarat o anchetă pentru a afla care este adevărul.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si