Un elev de 13 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de gardianul scolii: "A rupt coada maturii de capul lui"

Un elev al unei scoli din Galati in varsta de 13 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de gardianul unitatii scolare.

A.S., joi 03 noiembrie 2016 , 12:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 1 noiembrie, când gardianul şcolii şi-a pierdut controlul şi l-a lovit pe elevul Florin Misăilă în mai multe rânduri, mai întâi cu pumnul şi apoi cu coada din lemn a unei mături. Potrivit martorilor, totul ar fi pornit de la câţiva elevi care au refuzat să intre la ore. Mama elevului agresat, Elena Misăilă, a povestit că fiul ei nu a reuşit să îşi convingă câţiva colegi să intre la ore, el fiind elevul de serviciu, ceea ce l-a scos din minţi pe cel care ar fi trebuit să apere siguranţa elevilor. „Gardianul l-a certat, apoi l-a lovit. I-a dat un pumn în spate, iar băiatul a fugit, pentru că s-a speriat. Gardianul a fugit după el cu mătura, l-a lovit cu mătura şi a rupt-o de capul lui. Copilul meu  a căzut inconştient. După ce şi-a revenit, a venit acasă plângând. Era schimbat la faţă, tremura, se simţea rău”, a povestit Elena Misăilă.
Baiatul a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Galati. Pe numele agresorului, care va fi concediat, a fost emis dosar penal, relateaza ziarul Adevarul

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 1 noiembrie, când gardianul şcolii şi-a pierdut controlul şi l-a lovit pe elevul Florin Misăilă în mai multe rânduri, mai întâi cu pumnul şi apoi cu coada din lemn a unei mături. Potrivit martorilor, totul ar fi pornit de la câţiva elevi care au refuzat să intre la ore.

Mama elevului agresat, Elena Misăilă, a povestit că fiul ei nu a reuşit să îşi convingă câţiva colegi să intre la ore, el fiind elevul de serviciu, ceea ce l-a scos din minţi pe cel care ar fi trebuit să apere siguranţa elevilor. „Gardianul l-a certat, apoi l-a lovit. I-a dat un pumn în spate, iar băiatul a fugit, pentru că s-a speriat. Gardianul a fugit după el cu mătura, l-a lovit cu mătura şi a rupt-o de capul lui. Copilul meu  a căzut inconştient. După ce şi-a revenit, a venit acasă plângând. Era schimbat la faţă, tremura, se simţea rău”, a povestit Elena Misăilă.

Baiatul a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Galati. Pe numele agresorului, care va fi concediat, a fost emis dosar penal, relateaza ziarul Adevarul.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si