Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat la o școală din Londra din motive încă necunoscute. În acest caz, suspect de agresiune ar fi un alt elev de aceeași vârstă, care a fost arestat.

Serviciile de urgență s-au deplasat de urgență la școala din Tower Hamlets, în estul Londrei, ieri, 30 martie la ora 14.50. La sosire, au descoperit că un băiat de 15 ani fusese înjunghiat în curtea școlii.

Suspect de agresiune ar fi un alt elev de aceeași vârstă, care a fost arestat.

Suspect de agresiune ar fi un alt elev de aceeași vârstă, care a fost arestat.

[Sursa foto: The Sun]

"El a suferit rana în timpul unui incident la o școală din Portman Place, E2, mai devreme în cursul zilei. Copilul a fost tratat pentru rănile sale înainte de a fi externat. Un alt băiat de 15 ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune (ABH) și rămâne în arest. Anchetele privind circumstanțele continuă", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Un bărbat și-a înjunghiat bunica de peste 20 de ori

Un alt bărbat de 34 de ani din estul Londrei și-a primit sentința după ce și-a ucis bunica înjunghiind-o de peste 20 de ori. Somtera Bibi a fost ucisă de Subell Ali, în vârstă de 34 de ani, în casa familiei din Manor Park, pe 2 aprilie 2022. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Poliția a fost chemată la ora 21.56 la proprietatea din Landseer Avenue și, la sosire, a găsit-o moartă pe bunica în vârstă de 80 de ani, care suferea de demență. Judecătorilor li s-a spus că Ali nu era apt să fie judecat ca urmare a bolii sale mintale, astfel că vor decide doar asupra faptelor din caz.

Citește și: Cine este Marian, tânărul jandarm ucis după ce s-a făcut scut pentru a-și apăra vărul. Bărbatul urma să se căsătorească în câteva luni: „Sunt șocată”

Un bărbat de 34 de ani din estul Londrei și-a primit sentința după ce și-a ucis bunica înjunghiind-o de peste 20 de ori

Un bărbat de 34 de ani din estul Londrei și-a primit sentința după ce și-a ucis bunica înjunghiind-o de peste 20 de ori

[Sursa foto: This is local London]

Ieri (30 martie), judecătorul Philip Katz KC a dispus ca Ali să fie reținut la Three Bridges Medium Secure Unit. În dimineața atacului, judecătorilor li s-a spus că mama lui Ali, Fatima Khatun, a auzit un "țipăt teribil". Când a coborât la parter, a găsit-o pe Somtera în sufragerie. Ali a lăsat apoi un cuțit mare pătat de sânge în bucătărie înainte de a ieși din casă. El a fost găsit de poliție la o stație de autobuz din Dersingham Avenue aproximativ zece minute mai târziu, cu mânecile acoperite de sângele bunicii sale.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Procurorul William Emlyn Jones KC a spus că unul dintre simptomele bolii mintale a lui Ali a fost că auzea voci și părea să acționeze cu convingerea că Shahin Jahan îi dădea ordine. 

În timp ce se afla la secția de poliție Forest Gate, inculpatul a declarat poliției: "Cineva mi-a spus să fac asta. De ce i-aș face asta propriei mele bunici?".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si