Noi informatii au iesit la iveala despre preotul Cristian Pomohaci. Un fost coleg de-al lui de facultate a facut marturisiri uluitoare despre preot.

"L-am cunoscut in '92 si de atunci era asa. Unde era sa fac o sesizare? De cand a aparut pe post eu am spus: uite, eu il cunosc, e homosexual. Cum am ajuns sa-l cunosc: Da, vorbeam, la inceput s-a oferit... acel prieten era tot de aceeasi orientare. Luau baieti din gara, Gara de Nord, ii duceau, ii spalau, ii aranjau si... nu stiu, 18, 19, 20... probabil erau si minori", a marturisit un fost coleg de facultate de-al lui Cristian Pomohaci.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Profesoara Mihaela Nemteanu are numai cuvinte de lauda fata de preot.
 
"Da, as putea sa spun ca il cunosc de 14 ani. A fi suspendat nu inseamna a fi caterisit. Ma surprinde deja ca parintele e acuzat si nu se asteapta verdictul autoritatilor care sunt abilitate sa faca asta. Nu a fost sanctionat", a declarat Mihaela Nemteanu.

Citeste si:
"Pur si simplu intra in transa". Drama copilului crescut la laptop

Sursa: WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si