Un fost fotbalist din Liga 1 si-a pierdut viata dupa ce a fost intepat de o insecta
Sport

Un fost fotbalist din Liga 1 si-a pierdut viata dupa ce a fost intepat de o insecta

V.P.
22 sep 2017

Destin tragic pentru fostul fotbalist al Politehnicii Iasi, Gabriel Simionov. Fostul mijlocas defensiv a murit la varsta de 62 de ani dupa ce a fost intepat de o insecta.

Barbatul a intrat in soc anafilactic si nu a mai putut fi salvat.

"Avea un baiat, mare, aflat pe picioarele lui, din prima casatorie si o fetita din cea de-a doua. Visa la ziua in care va iesi la pensie pentru ca apoi sa se poata dedica de-a intregul marii sale pasiuni, pescuitul. Mergea adesea la diverse concursuri, in diverse zone piscicole din tara, fiind si arbitru calificat. si isi vazuse visul implinit, caci de doi ani se pensionase si, asa cum isi propusese, era mai mereu in preajma baltilor, raurilor si altor locuri unde era si peste. Numai ca, ceasul rau, tocmai in mijlocul pasiunii sale avea sa-si gaseasca sfarsitul! intepat de o insecta, a intrat in soc anafilactic, nemaiputand fi resuscitat", a dezvaluit site-ul romaniastats.wordpress.com.

Nascut in 1955, in Bucuresti, Simionov a fost "international" Under 23 si a jucat in prima liga pentru Poli Iasi. A mai trecut pe la echipe precum Constructorul Iasi, Unirea Slobozia si Electromagnetica si a jucat pana la 41 de ani, in liga a patra, la Coresi Bucuresti.

Citeste si: A vazut lumina aprinsa in camera fetitei si a deschis usa! A avut un SOC cand a vazut ca fiica lui de 6 ani era agresata sexual chiar sub nasul lui

Citeste si: L-a stropit cu alcool si i-a dat foc pentru ca nu a fost lasat sa isi violeze sora. Un roman de 22 de ani socheaza Italia

Citeste si: Echinoctiul de toamna: Toamna astronomica incepe vineri, 22 septembrie, la ora 23.01 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook