Un fost sef al OPC Constanta se poate imbogati din ciocolata cu viermi! Barbatul are de gand sa dea lovitura, mai ales ca si legislatia il ajuta!

Barbatul, intamplator si fost sef al OPC, nu a descoperit reteta minune care-l poate imbogati, ci a avut nenorocul sa-i cumpere fetitei o astfel de ciocolata bio, plina cu de toate.

Author: V.P. marți 13 februarie 2018 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

BOGDAN DIMA: nu a consumat-o pana sa ajungem acasa, seara a venit sa-mi spuna ca pe care a mancat-o contine viermi. Am constatat cu adevarat ca ea continea viermi si nu numai viermi ci si tot felul de larve.

A doua zi, Bogdan Dima a revenit la magazin si a cumparat inca o ciocolata, ca sa vada daca nu cumva a fost un caz singular.

BOGDAN DIMA: Tot lotul avea viermi. L-au distrus in  fata mea. Si au cerut scuze si m au intrebat daca doresc banii pentru cele doua ciocolate inapoi.

In schimbul celor 14 lei cat au costat ambele bucati, va cere daune morale, in instanta, de 10 mii de lei!

BOGDAN DIMA: asta m-a deranjat cel mai tare, ca nici macar nu au intrebat daca fetita e ok. Are ceva, i s-a intamplat ceva. Atitudinea lor a lasta de dorit.  Asta m-a determinat sa introduc si actiunea in instanta pentru solicitare de daune morale.

Evident, barbatul a facut plangere si la protectia consumatorului.

Horia Constantinescu, dir CJPC Constanta -  salutam ambele atitudini, si cea a consumatorului care a inteles sa ne sesizeze imediat, cat si cea a comerciantului, care ne-a aratat ce a facut cu respectivele produse.

Reprezentantii magazinului au distrus toate ciocolatele bio din lotul contaminat. Pentru ca marca respectiva se vinde in toata tara, autoritatile vor verifica toate produsele scoase la raft.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si