Un irlandez s-a indragostit iremediabil de Romania. Strainii sunt impresionanti de tara noastra: "Nu am mai primit un astfel de ajutor nicaieri in lume"

Irlandezul John Mullins a petrecut o luna in Romania, alaturi de partenera sa, Margaret Linehan, unde a fost impresionat de peisaje, de mancarea si vinul foarte bune si ieftine, dar mai ales de ospitalitatea oamenilor.

A.L., luni 08 august 2016 , 16:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un irlandez s-a indragostit iremediabil de Romania. Strainii sunt impresionanti de tara noastra: "Nu am mai primit un astfel de ajutor nicaieri in lume"
Irlandezul John Mullins a petrecut o luna in Romania, alaturi de partenera sa, Margaret Linehan, unde a fost impresionat de peisaje, de mancarea si vinul foarte bune si ieftine, dar mai ales de ospitalitatea oamenilor. S-a simtit atat de bine incat a trimis o scrisoare redactiei „Adevarul“. in opinia lui, Romania bate Parisul, scrie publicatia Adevarul.
John Mullins a spus ca s-a simtit mai bine la noi in tara decat la Paris. „De cand am ajuns in Transilvania acum patru saptamani, eu si sotia mea au fost foarte impresionati de ospitalitatea romanilor. Am petrecut o saptamana in Sinaia, apoi am mers la Sibiu, am vazut cosmopolitul oras Brasov, iar in final sighisoara. in oricare dintre aceste saptamani pe care le-am petrecut in Romania ne-am simtit mai bine decat in saptamana trecuta la Paris anul acesta: fara infractiuni, posete lasate in siguranta pe scaune si oameni ospitalieri. Restaurantul italian in care am luat masa in Brasov a fost cel mai bun in care am mancat vreodata. si mai exista o contradictie fata de Paris: meniurile sunt foarte ieftine, chelnerii profesionisti si politicosi, vinul bun este si el foarte ieftin si in plus nu este nevoie de militari pe strazi deoarece Romania nu este o tinta a extremistilor“, scrie John Mullins.
John Mullins s-a simtit atat de bine in tara noastra incat a decis sa o recomande tuturor prietenilor sai. „Pentru ca am avut o experienta exceptionala si atat de placuta in Romania, am trimis email-uri la toti prietenii si i-am invitat sa vina aici. Oamenii din alte parti ale Europei au trebui sa vina aici pentru a vedea satele romanesti, dar si oamenii sai. Noi cu siguranta o sa ii incurajam sa va viziteze tara asta minunata cand ne vom intoarce in Irlanda“, a mai scris John Mullins.

S-a simtit atat de bine incat a trimis o scrisoare redactiei „Adevarul“. in opinia lui, Romania bate Parisul, scrie publicatia Adevarul.John Mullins a spus ca s-a simtit mai bine la noi in tara decat la Paris.

„De cand am ajuns in Transilvania acum patru saptamani, eu si sotia mea au fost foarte impresionati de ospitalitatea romanilor. Am petrecut o saptamana in Sinaia, apoi am mers la Sibiu, am vazut cosmopolitul oras Brasov, iar in final Sighisoara.

In oricare dintre aceste saptamani pe care le-am petrecut in Romania ne-am simtit mai bine decat in saptamana trecuta la Paris anul acesta: fara infractiuni, posete lasate in siguranta pe scaune si oameni ospitalieri.

Restaurantul italian in care am luat masa in Brasov a fost cel mai bun in care am mancat vreodata. si mai exista o contradictie fata de Paris: meniurile sunt foarte ieftine, chelnerii profesionisti si politicosi, vinul bun este si el foarte ieftin si in plus nu este nevoie demilitari pe strazi deoarece Romania nu este o tinta a extremistilor“, scrie John Mullins.

John Mullins s-a simtit atat de bine in tara noastra incat a decis sa o recomande tuturor prietenilor sai.

„Pentru ca am avut o experienta exceptionala si atat de placuta in Romania, am trimis email-uri la toti prietenii si i-am invitat sa vina aici. Oamenii din alte parti ale Europei au trebui sa vina aici pentru a vedea satele romanesti, dar si oamenii sai. Noi cu siguranta o sa ii incurajam sa va viziteze tara asta minunata cand ne vom intoarce in Irlanda“, a mai scris John Mullins. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si