Un italian de 85 de ani, fraierit de o româncă mai tânără! "Mi-a cerut 20.000 de euro pentru o casă. Mi-a spus că ne vom căsători, iar eu am crezut-o"

Un italian de 85 de ani a fost păcălit de o româncă.

R.L., vineri 15 martie 2019 , 14:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia cu 35 de ani mai tânără decât Antonio l-a convins pe italian că sunt împreună și că se vor căsători. I-a cerut bani ca să cumpere o casă în România, el i-a dat 20.000 de euro, apoi i-a pierdut urma.

Citeste si: Leonard a trăit 10 ani cu o anomalie pe umăr! Ce l-a făcut să arate așa? Medicii au reușit să îl trateze! "Ajunsesem să îi pun și nume. Nici nu realizez că acum nu mai este!"

Cum l-a păcălit românca pe italian și a venit în România cu 20.000 de euro

Antonio, un italian de 85 de ani, a povestit într-o emisiune de pe un post de televiziune din Peninsulă cum a fost fraierit de o româncă.

"Mi-a cerut 20.000 de euro, spunându-mi că trebuie să cumpere o casă în România. Am fost împreună opt luni și am crezut-o", a povestit italianul Antonio.

Citeste si: Un copil de 5 ani a fost abuzat sexual chiar de unchiul său. Totul s-a întâmplat chiar pe 8 martie

"Casa costa 15.000 de euro. Mi-a spus că ne vom căsători și că vom trăi împreună acolo. M-am lăsat convins de ea, eram îndrăgostit", a mai spus Antonio.

Românca s-a întors în România cu banii și nu i-a mai răspuns italianului care a tot sunat-o și i-a scris cerându-i poze cu locuința în care ar fi trebuit să se mute împreună.

Un alt caz de escrocherie cu o româncă și un italian

Recent, la Asta-i România, a fost prezentat cazul unui alt italian păcălit de o tânără din România. Simona Margaian l-a fraierit pe Francesco Thiela și a reușit să îl lase fără 780 de mii de euro. În exclusivitate pentru Asta-i România, bărbatul a povestit tot ce  a pățit. Citește aici detalii incredibile


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si