Un italian i-a inscenat un accident unui muncitor roman si l-a obligat sa confirme povestea si in fata carabinierilor - Motivul este halucinant

Un roman i-a cazut victima angajatorului sau italian, dupa ce acesta i-a inscenat un accident. Romanul a cazut de pe acoperisul unde lucra, la 4 metri inaltime, si a supravietuit miraculos doar cu fracturi la un picior si un brat, potrivti La Nazione.

I. I., miercuri 14 martie 2018 , 14:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul a avut loc in septembrie 2014, insa abia acum, instanta i-a dat dreptate romanului.

Romanul lucra la casa unui italian, cand a cazut de pe acoperisul casei. In loc sa cheme ambulanta, proprietarul locuintei de pe acoperisul careia a cazut romanul a pus la cale o inscenare complexa, ajutat de ceilalti muncitori, potrivit Pro TV.

Italianul l-a transportat pe ranitul, in stare de inconstienta, cu o furgoneta, abandonandu-l la marginea drumului. In acelasi loc i-a plasat si bicicleta pentru a parea ca totul a fost un accident rutier, apoi l-a obligat pe roman sa confirme povestea inscenata, iar barbatul s-a conformat de teama ca ar putea ramane fara locul de munca.

Motivul pentru care italianul a recurs la acest gest a fost faptul ca romanul nu avea echipament de protectie. In cele din urma, victima le-a marturisit totul politistilor italieni, iar acestia au declansat o ancheta.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si