​Un șofer care și-a lăsat mașina în mijlocul străzii pe avarii ca să meargă la bancă a găsit-o zgâriată. Gestul a fost făcut chiar de un jandarm în momentul în care a trecut pe lângă autoturismul parcat neregulamentar. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din cartierul Cotroceni. 

Bărbatul va depune plângere

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de camerele de supravehere.

În imaginile filmate se observă cum la un moment dat în dreptul mașini parcate apare un echipaj al Jandarmeriei. Acesta se oprește preț de câteva secunde, dă cu spatele, iar mai apoi trece foarte aproape de autoturismul lăsat pe avarii. Șoferul autospecialei scoate mâna pe geam și zgârie mașina cu un obiect.

Citește și: Un bărbat din Alba a fost prins la volan aproape în comă alcoolică, cu un permis de conducere fals. Cât a plătit pentru documentul auto

Proprietarul a cerut imagini de pe camerele de supraveghere din zonă și așa a văzut că mașină i-a fost zgâriată de cineva de la Jandarmerie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Au scos mașina din râu după 47 de ani și au găsit un schelet la volan. Incredibil cine era. "E mâna destinului"

Bărbatul care și-a lăsat mașina acolo a spus că va face plângere penală în acest caz.

Ce au transmis reprezentanții Jandarmeriei

Jandarmeria a confirmat că autospeciala Dacia Logan care apare în imagini aparține Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Citește și: Dragobete 2023. Cum va fi vremea pe 24 februarie?

„În acest caz, au fost dispuse măsuri urgente de identificare și verificare a acestui incident regretabil, în urma cărora vor fi luate măsuri de sancționare drastică, în conformitate cu regulamentele militare. Este un comportament care nu se justifică în nicio situație, mai ales din partea unui reprezentant învestit cu exercițiul autorității publice. Dacă se va constata că fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii, vom înainta, de urgență, Parchetului Militar pentru verificare și vom acorda tot sprijinul organelor abilitate să soluționeze acest incident regretabil. Ne prezentăm scuze publice și reiterăm că un astfel de comportament nu caracterizează instituția Jandarmeriei”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat casa familiei sale

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și au deschis un dosar penal pentru distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, jandarmul riscă până la doi ani de închisoare.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si