Jandarmeria Bucureşti a anunţat, joi, că jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, prin contact cu o rudă.

Citeste si: Ludovic Orban: ”Am luat act de demisia ministrului Sănătății. Îi voi propune președintelui Iohannis numirea lui Nelu Tătaru”

Citeste si: Declarația cutremurătoare a unei românce stabilite de ani de zile Italia! ”Aici, nu ți se mai aduce mortul acasă. Îl arde și nu îl mai vezi niciodată! Nu știi ce se întâmplă nici măcar cu cenușa lui! Coronavirusul ne-a distrus pe toți”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unităţii, au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare referitoare la izolarea atât a jandarmului în cauză, cât şi a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect”, a transmis jandarmeria Bucureşti.

Citeste si: Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul ”Henri Coandă”

Sursa citată a precizat că, la nivelul unităţii, au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfecţie preventive care să asigure condiţiile optime de exercitare a atribuţiilor tuturor cadrelor militare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si