Se pare ca acest joc promoveaza un comportament suicidal in randul tinerilor si se presupune ca acest joc ar fi dus la moartea a 130 de tineri in ultimele 6 luni.

Jocul in sine presupune indeplinirea a mai multor sarcini pe parcursul a 50 de zile, iar tinerii care intra in joc trebuie sa trimita dovezi ale indeplinirii sarcinilor pe un fel de Facebook rusesc intitulat

(VKontakte). La finalul celor 50 de sarcini, finalizezi jocul prin sinucidere, noteaza britanicii de la The Sun.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

In ultima saptamana, in Rusia, s-au sinucis si doua adolescente de 16 ani, Veronika Volkova si Yulia Kostantinova. Amandoua au murit in acelasi fel, aruncandu-se de la etaj.

Mai mult de atat, o tanara de 14 ani a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului, iar alta de 13 ani s-a ranit grav dupa ce a sarit pe geamul locuintei in care statea.

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca toate aceste fete care au recurs la gesturi sinucigase au jucat "Balena Albastra", dar cu toate astea, politia si anchetatorii

nu au dovezi concrete care sa lege jocul de aceste sinucideri.

Pe seama acestui joc sinistru este pusa si moartea unui tanar de 17 ani din Codlea, Brasov, care a fost gasit spanzurat intr-o padure. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si