Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"
Actual

Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"

C.I.P.
13 dec 2017

O tanara de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce o alta femeie, in varsta de 36 de ani, a impins-o in fata metroului in statia Dristor 1 din Capitala.

Subiectul este unul arzator care este intens dezbatut in aceasta perioada. La o emisiune televizata din Romania, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan vine cu o teorie naucitoare in acest caz si spune ca nu criminala ar fi vinovata pentru tragedie.

Citeste si: Politia de frontiera din Curtici a prins trei libieni si un algerian. Cei patru erau ascunsi intr-un marfar!

Citeste si: Captura importanta a politistilor din Capitala! Sute de mii de pachete de tigari si materiale pirotehnice, ridicate de oamenii legii!

"Nu poate fi vinovata femeia aia pentru ca nebunul nu raspunde de faptele sale. Autortitatile sunt de vina, dar in acelasi timp si ele ce sa faca? Sa dea un test fiecaruia sa vada daca are sau nu probleme? Se mai pot face lucruri, dar e clar ca sunt multi nebuni care umbla printre noi. Eu am avut o intamplare la Craiova, acolo unde o doamna profesoara si-a omorat sotul si peste ceva timp mergea libera pe strada", a spus Sorin Ovidiu Balan in respectiva emisiune televizata.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook