Un lucru pe care poate nu îl știai: Este mai important ca imunitatea ta să fie REGLATĂ, decât să fie ÎNTĂRITĂ

marți 16 iulie 2019 , 13:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aproape sigur termenul de imunomodulare nu îți spune nimic. Am auzit cu toții, în schimb, despre imunostimulare, demers care ne apără de infecții. Totuși, peste un deceniu sau două lucrurile se vor schimba, iar TELOM-R IMUNOMOD anticipează o cotitură revoluționară în medicină. Rolul acestui produs:  reglarea și optimizarea sistemului imunitar, așa încât să poată apăra organismul de infecții și de cancer, dar fără a produce boli autoimune, alergii sau alte fenomene

(auto-)distructive. Boala autoimună este reprezentată de o agresare a organismului de către propriul său sistem imunitar. Dar, pentru a înțelege mai bine valoarea TELOM-R IMUNOMOD și a imonomodulării, iată o rezumatul unei povești teribile din trecut, dar cu învățăminte puternice pentru prezent:

CEA MAI UCIGĂTOARE EPIDEMIE DIN LUME ȘI SUPRA-REACȚIA SISTEMULUI IMUNITAR

Acum o sută de ani, umanitatea a fost lovită de cea mai devastatoare boală infecțioasă din istorie: gripa spaniolă. A ucis, în mai puțin de doi ani, 50 de milioane de oameni, mai mult decât toate victimele primului război mondial la un loc. Șocant pentru medici a fost faptul că victimele preferate ale bolii erau adolescenții și tinerii, adică exact persoanele cu cel mai puternic sistem imunitar. Un secol mai târziu, cercetătorii și-au dat seama că exact sistemul imunitar foarte puternic le-a fost fatal celor mai mulți care au decedat în urma gripei spaniole. Imaginea generală este că sistemul imunitar distruge foarte  curat  microbii și îi elimină, organismul rămânând sănătos, ca înainte. În realitate, lucrurile sunt mult diferite: celulele sistemului imunitar și anticorpii distrug nu doar microbii, ci și celulele infectate – porțiuni întregi de țesut, afectând puternic organismul nostru.

Cu cât sistemul imunitar va fi mai activat, cu atât acțiunea sa auto-distructivă va fi mai mai mare. De aceea, mare provocare este ca sistemul imunitar să fie reglat încât să aibă maximă eficiență contra infecțiilor, dar fără a distruge chiar organismul pe care vrea să-l protejeze.

CE ESTE SISTEMUL IMUNITAR ȘI CARE SUNT REGLATORII SĂI

Sistemul imunitar reprezintă totalitatea organelor și organismelor ce apără organismul în fața microorganismelor (virușilor, bacteriilor si fungilor). Sistemul imunitar este destul de complicat de comprimat sau explicat pe îndelete, nici specialiștii nu au putut să pună cap la cap toate elementele ce compun sistemul imunitar în totalitate. Totuși, dincolo de miile de detalii anatomice știm că sistemul imunitar poate fi reglat pe câteva căi:

- dieta echilibrată, cu alimente cât mai puțin procesate, obținute din agricultură  curată

- consumul de vitamine și minerale naturale, din fructe și legume, din pește și fructe de mare, drojdie de bere

- odihna și relaxarea adecvată;

- menținerea unei greutăți normale;

- practicarea sportului zilnică și într-o diversitate cât mai mare de activități

- eliminarea exceselor de orice tip

- administrarea sistematică a plantelor și a substanțelor naturale imunomodulatoare

PRINCIPIILE ACTIVE IMUNOMODULATOARE DIN TELOM-R Imunomod

Plantele cu efect imunomodulator conțin substanțe care resetează sistemul imunitar. Altfel spus, atunci când celulele sistemului imunitar atacă țesuturile propriului organism (ceea ce se întâmplă în bolile auto-imune) sau reacționând exagerat la contactul cu substanțe din mediul ambiant (ceea ce se întâmplă în bolile alergice), imunomodulatoarele sunt cele care readuc sistemul imunitar în parametri normali.

Ingrediente vegetale, regăsite în TELOM-R, au capacitatea de a modifica răspunsul imun al organismului. Acestea ajută la reglarea reacției sistemului imunitar, prevenind și ajutând la combaterea unor boli care au la bază o reacție greșită sau exagerată a sistemului nostru de apărare. Această reglare se face cu ajutorul unor plante cu efect detoxifiant, cum ar fi Viola tricolor și cu plante cu acțiune naturală asemănătoare cortizonului, cum ar fi frunzele de Coacăz negru, din compozitia TELOM-R Imunomod.

Din acest motiv, TELOM-R Imunomod a fost folosit cu succes în:

  • alergii cutanate, eczeme alergice, colagenoze
  • rinită alergică
  • sinuzită cronică
  • alergii digestive sau respiratorii, intoleranța la lactoză sau gluten
  • psoriazis, lupus eritematos
  • bronşită cronică sau astmatiformă, astm boli articulare cu componență auto-imună

Mulți medici ignoră existența plantelor imunomodulatoare, preferând în locul lor corticosteroizi și alte substanțe imunosupresoare, care doar ameliorează o problemă, dând naștere la altele noi. Dacă imonomodulatoare naturale ar fi cunoscute, milioanele de oameni cu astm, psoriazis, alergii cutanate sau alte boli cu componență autoimună ar putea fi salvați de la suferință.

https://www.telom-r.ro/despre-telomeri/  

 

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si