Sergiu Chitisi, un artist din judetul Valcea, a scapat de acuzatii extrem de grave si este liber ca pasarea cerului, cu toate ca a violat o fata de 12 ani, care a fost convinsa ca va fi impuscata. Manelistul a fost acuzat ca, in urma cu patru ani, a rapit, impreuna cu fotbalistul Emanuel Ciupercea – care a murit anul trecut, din senin, in timpului unui meci-, o fata de 12 ani, pe care au dus-o cu masina pe un teren viran, unde au violat-o.

In fata anchetatorilor, victima a povestit ca, in momentul in care a realizat ca fotbalistul si manelistul intentioneaza sa o violeze, a incercat sa fuga, insa acesta din urma a prins-o si a impins-o in masina, unde fata a fost obligata sa intretina raporturi sexuale cu amandoi. 

Cu toate ca acuzatiile erau extrem de grave, procurorii au decis sa renunte la acuzatiile de viol, considerand, probabil, ca fata de 12 ani a facut-o din placere cu cei doi infractori trecuti de 23 de ani. In incercarea disperata de a-l salva de la puscarie pe Chitisi (celalalt individ fiind mort in prezent), procurorii au renuntat chiar si la acuzatiile de act sexual cu un minor.

Judecatorii, insa, au decis, recent, redeschiderea anchetei, insa nu pentru viol, ci doar pentru act sexual cu un minor: "Respinge, ca neintemeiata, exceptia tardivitatii formularii plangerii, invocata de procuror. Admite plangerea formulata de petenta M. E. G.,

prin reprezentant legal si conventional. Desfiinteaza solutia de clasare dispusa prin ordonanta procurorului din data de 26.09.2017 adoptata in dosarul nr. 2305/P/2017 al Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea. Trimite cauza la procuror in vederea completarii urmaririi penale sub aspectul comiterii de catre suspectul Chitisi Sergiu Marian a infractiunii de act sexual cu un minor".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

Sursa: SpyNews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si