Marele actor Paul Anderson a surprins pe toată lumea prin apariția sa pe străzile din Londra, arătând mult îmbătrânit și bolnav, departe de personajul de televiziune Arthur Shelby pe care l-a interpretat.

Citește și: Cine este Sebastian Stan, actorul român care a câștigat premiul "Ursul de Argint" la Berlin

Actorul, în vârstă de 48 de ani, era îmbrăcat într-un pulover crem gros și într-un hanorac cu imprimeu leopard, asortat cu blugi și pantofi sport, transmite Daily Mail.

El a fost surprins de paparazzi în timp ce își lua un produs de patiserie de la o brutărie londoneză.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Paul Anderson, prins cu droguri asupra sa

Ieșirea în oraș are loc după ce Paul a pledat vinovat pentru deținerea de cocaină și amfetamine, fiind prins când și-a petrecut ziua la pub de Boxing Day din Londra.

Vedeta TV era cu un prieten și un copil când poliția a găsit drogul de clasa A și o pipă folosită pentru a-l fuma.

Paul Anderson a recunoscut în instanță că avea asupra sa substanțele interzise, amfetamine de clasa B și două substanțe eliberate pe bază de rețetă de clasa C, arată sursa citată.

Paul Anderson a jucat în serialul fenomen „Peaky Blinders”, din 2013 până în 2022. Britanicul l-a avut ca partener pe Cillian Murphy, starul nominalizat la Oscar pentru rolul din „Oppenheimer”.

paul anderson

Paul Anderson, într-un film celebru

"Are nevoie de ajutor"

După ce au văzut imaginile care circulă pe internet, fanii s-au arătat șocați și îngrijorați pentru soarta actorului.

„Are nevoie de ajutor!”, „Sper să primească tratament la timp…”, „Păcat, un actor atât de talentat”, au scris unii utilizatori pe rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si