Un martor a povestit la proces detalii CUTREMURĂTOARE despre cum și-a omorât iubita buzoianul Cosmin Dan: ”A lovit-o în față, dar i-a dat una și în ficat! Apoi a stropit-o cu benzină și..”

În februarie anul curent, buzoianul Cosmin Dan și-a bătut iubita, după care a incendiat apartamentul în care Valentina zăcea fără suflare.

Author: Petru Luca joi 24 octombrie 2019 , 18:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Pe 23 februarie, în Buzău, tânăra Valentina Nica și-a pierdut viața după ce ar fi fost agresată de Cosmin Dan, fostul iubit, care ulterior a dat foc apartamentului. Potrivit reporterbuzoian.ro, Cosmin era supărat că Valentina îi punea în pericol relația cu actuala iubită, Anisia, pe care ar fi găsit-o, chiar în noaptea dramei, în apartamentul Valentinei.

Citeste si: Cazul dispariției din Cluj: Daria, fata de 13 ani și unchiul ei au fost găsiți

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Astăzi, la Tribunalul Buzău, în procesul criminalului Cosmin Dan au apărut declarații șocante ale martorilor la scena desfășurată în casa groazei. Antonio Măcelaru, puștiul de 15 ani care a fost în casa groazei și a văzut tot, a dat o mărturie incredibilă în fața judecătorilor. 

”De cum a intrat pe ușă Cosmin Dan a strigat către Valentina îți dau foc și te omor.

Foarte nervos și violent a luat-o imediat la bătaie. A tras-o de păr, a început să-i care palme și pumni. A lovit-o în față, dar i-a dat una și în ficat. Apoi i-a sunat pe prietenii lui, pe Clonț și Naum, și le-a cerut să-i aducă benzină ca să-i dea foc. Eu am încercat să-l potolesc pe Cosmin, să n-o mai bată. N-am reușit. La un moment dat a luat masa pe care erau mai multe sticle și pahare și a aruncat-o spre Valentina, care era în colț, în dormitor. A aruncat spre Valentina și cu un scaun. Când a intrat pe ușă Clonț a spus „ia benzina și dă-i foc!”. Sticla era de doi litri, plină cu benzină. Cosmin Dan a început să stropească prin toată camera, inclusiv pe Valentina. Apoi i-a cerut lui Clonț să-i dea bricheta. Acesta i-a întins o brichetă albă. S-a jucat puțin cu bricheta apoi a aprins-o în timp ce ținea mâna înspre Valentina”, a mărturisit martorul Antonio, potrivit buzoienii.ro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si