Un militar 33 de ani din Constanţa s-a înecat după ce s-a scufundat pentru a culege rapane

Un mlitar în vârstâ de 33 de ani din Constanţa s-a înecat în Marea Neagră, miercuri, după ce a mers în zona digului de sud din Năvodari pentru a culege rapane.

K.B., miercuri 12 iunie 2019 , 16:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El era încadrat ca bucătar la bordul unei nave militare. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale bărbatul nu a putut fi salvat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în zona digului de sud din Năvodari, unde era o persoană posibil înecată.

La faţa locului s-au deplasat pompieri de la Staţia Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor, care au început manevrele de resuscitare, victima fiind în stop-cardiorespirator. De asemenea, în zonă s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor susţinute ale cadrelor medicale, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Poliţiştii spun că victima are 33 de ani şi este din Constanţa. Bărbatul a decedat după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane. El era militar, fiind încadrat ca bucătar la bordul navei militare Mărăşeşti.

Cazul este cercetat de Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, sub coordonarea Parchetului Militar Constanţa.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si