Tânărul de 15 ani nu doar că a furat autoturismul, dar s-a urcat la volan după ce a consumat substanțe interzise. Acesta s-a răsturnat într-un sens giratoriu.

Citeste si: O polițistă din Capitală a ajuns la spital în urma unui accident rutier

În mașina care a gonit prin oraș se aflau și alți trei tineri, toți reușind să fugă după accident.


Adolescentul a reușit să se urce în vehicul fără voia părinților, profitând de faptul că tatăl său este plecat la muncă în Germania iar el știa unde sunt cheile.

Citeste si: Un șofer testat pozitiv pentru trei droguri a dat vina pe oțetul din salată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu a plecat singur în cursă ci a chemat mai mulți prieteni amatori de curse ilegale. Ocupanții mașinii au reușit să iasă din vehiculul răsturnat și au luat-o la fugă. Tânărul a fost însă identificat de Poliția Rutieră și reținut, după ce a fost căutat timp de câteva ore. În urma investigațiilor, ceea ce era doar o bănuială s-a adeverit, rezultând că șoferul de 16 ani ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

Un șofer drogat a dat vina pe oțetul din salată 

Un șofer al cărui test antidrog a ieșit pozitiv la amfetamină, cocaină și canabis le-a spus polițiștilor că de vină ar fi salata cu oțet pe care a mâncat-o. Acesta le-a spus că ar fi luat anti-inflamatoare și că din această cauză pare a fi drogat.

Citeste si:  Percheziții în Ialomița la bărbați bănuiți că au vândut ilegal arme letale

În județul Dolj, doi tineri au fost prinși conducând  sub influența substanțelor psihoactive. La fel ca în cazul altor zeci de șoferi inconștienți prinși drogați la volan, și în situația celor doi polițiștii au deschis dosare penale.

Citeste si:  O adolescentă se luptă să rămână în viață, după un accident teribil pe Șoseaua Chitilei. Bărbatul care se afla la volanul mașinii era beat şi drogat

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si