Conform ISU Ialomița, accidentul s-a produs pe DN2, în zona satului Cotorca, localitatea Ciocârlia.  În accident au fost implicate două autotursime și un TIR.L alocul intervenției au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

Citeste si: VIDEO| Polițistul care a lovit cele două fete pe trecerea de pietoni a ieșit fugind de la audieri

Accidentul a produs trei victime, dintre care una a decedat

Accidentul s-a terminat cu trei victime, șoferii celor două autoturisme fiind încarcerați. Unul dintre șoferi a murit imediat după ce a fost extras, iar celelalte două au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Potrivit IPJ Ialomiţa, se desfăşoară cercetarea la faţa locului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Un accident grav în care a fost implicat tot un TIR a fost pe data de 4 ianuarie, pe DN6. Accidentul s-a produs în zona localității Buchin, județul Caraș Severin, iar în urma accidentului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spitalș 

Citeste si: Fetița de 11 ani lovită de mașina de poliție a fost operată. Polițistul, audiat de procurori. "Nu se afla în misiune"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si