La doar 14 ani, o copila institutionalizata a devenit mama. Cu adevarat revoltatoare e reactia celor care ar fi trebuit sa o aiba in grija.

Ruxandra Nitu, managerul de caz  Directia pentru Protectia Copilului Dolj17.09 exat ca intr-o familie aest lucur devine posibil.

Supraveghetor: Sunt in grija statului doamna.

Nu ar trebui sa aveti mai multa grija de ele. Ce s aa spun noi avem cat putem, un copil a nasut un copil.

Si mai strigator la cer e ca fata de 14 ani, care-a adus pe lume un baietel, a trecut, anul trecut, si printr-un avort. Tatal copilului e si el in grija directiei. Revoltator e ca totul se petrece sub asa zisa orcrotire a statului. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ruxandra Nitu, managerul de caz  Directia pentru Protectia Copilului Dolj: Unde au intretinut relatiile sexuale cei doi. Nu stiu s ava spun.cu siguranta nu in apartamente.

Copiii institutionalizati care nu sunt in grija unor asistenti maternali locuiesc in apartamentele directiei. In mod normal, ar fi trebuit sa fie supravegheati permanent. Sefa complexului nu a vrut sa comenteze.

Alina

Ionescu sef complex: S-au inchis aici. Dumneavoastra sunteti sefa complexului si, teoretic, responsabila pentru tot ceea ce se intampla aici. E ormal sa ramana fetele insarcinate? Doamna Ionescu? La mine nu e nimeni insarcinata. A fost. 

Se pare ca minora se ducea in apartamentul tanarului.

Ruxandra Nitu, managerul de caz  Directia pentru Protectia Copilului Dolj: Nu ati vazut-o gravida. Ba da am vazut o dar. Ce spunea fetita. Cerea bilet d eoie sa mearga in oras.

Pe cand avea 13 ani, fata a fost dusa la spital dupa un avort spontan. Desi a fost insotita de un angajat al directiei, iar institutia era obligata sa sesizeze cele intamplate, nu a facut-o. Acum, cand copila a nascut, politia a aflat totul.

Alin Apostol, IPJ Dolj: S-a intocmit un dosra de cercetare penala de act sexual cu un minor.

Directia pentru Protectia Copilului Dolj a fost implicata si in scandalul sinuciderilor in lant. In 2015, 2 copii si-au luat viata pentru ca nimeni nu le-a observat problemele, iar alti 11 au ajuns la Psihiatrie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si