Andra Geanina Rusu este membru în partidul PSD și după multe încercări nereușite de a intra în Barou, în 2014 își vede visul cu ochii și devine avocat stagiar.

În 2017 însă, blonda pica la un examen pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic în Cadrul Unității de Implementare a Proiectelor, Direcția Proiecte și Programe de Dezvoltare Județeană.

Citeste si: Toată lumea în caută pe Alexandru! Nimeni nu mai știe nimic de tânărul de 15 ani! Dacă îl vezi, sună de URGENȚĂ la 112

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Dar nu aceasta era marea reușită de care vorbește presa locală. Conform EVz, pe 3 ianuarie 2019 Andra Geanina Rusu ajunge consilier juridic la Ministerul Mediului și astfel a reuşit să obţină un loc călduţ la guvernare.

Sursa mai sus menționată spune că Rusu s-a transferat anul acesta de la Direcția Pentru Protecția Copilului Neamț, direct consilier juridic la Ministerul Mediului și că a beneficiat de ajutorul șefului CV Neamț, nimeni altul decât Ionel Arsene, baron de Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si