Un nou consilier juridic la Ministerul Mediului. A picat de multe ori examenul de BAROU, dar într-un final a biruit. Cine "a ajutat-o" să obțină funcția

Andra Geanina Rusu, blonda care face furori pe internet cu imaginile postate, a reușit ceea ce multe tinere de vârsta ei și-ar dori.

E. V., vineri 08 februarie 2019 , 12:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andra Geanina Rusu este membru în partidul PSD și după multe încercări nereușite de a intra în Barou, în 2014 își vede visul cu ochii și devine avocat stagiar.

În 2017 însă, blonda pica la un concurs pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic în Cadrul Unității de Implementare a Proiectelor, Direcția Proiecte și Programe de Dezvoltare Județeană.

Citeste si: Toată lumea în caută pe Alexandru! Nimeni nu mai știe nimic de tânărul de 15 ani! Dacă îl vezi, sună de URGENȚĂ la 112

Dar nu aceasta era marea reușită de care vorbește presa locală. Conform EVz, pe 3 ianuarie 2019 Andra Geanina Rusu ajunge consilier juridic la Ministerul Mediului și astfel a reuşit să obţină un loc călduţ la guvernare.

Citeste si: Curg lacrimi amare pentru Larisa! Profesorii și cei care au cunoscut-o nu își revin din ȘOC! Vei plânge când citești ce mesaje emoționante au pentru ea! Era un copil-minune!

Sursa mai sus menționată spune că Rusu s-a transferat anul acesta de la Direcția Pentru Protecția Copilului Neamț, direct consilier juridic la Ministerul Mediului și că a beneficiat de ajutorul șefului CV Neamț, nimeni altul decât Ionel Arsene, baron de Neamț.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si