Un cutremur cu magnitudinea 2.9 s-a produs, miercuri, in judetul Vrancea, la o adancime de 112 kilometri. Seismul s-a produs la ora 11.31:49, fiind al patrulea de la inceputul acestei saptamani.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) anunta ca, miercuri, s-a produs un nou cutremur in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Seismul, cu magnitudinea 2.9, a avut loc la ora 11:31:49, la o adancime de 112 kilometri.

Acesta esste al patrulea cutremur produs in Romania de la inceputul acestei saptamani. Luni, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 2.6 in judetul Buzau, marti au fost doua seisme- unul in judetul Calarasi, cu magnitudinea de 2.8, si unul in judetul Buzau, cu magnitudinea de 2.1.

Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a produs in 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 si s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si